x

Zašto su svi oduševljeni novom Samsung Galaxy A serijo?

Vrijeme je kao idealno za duge šetnje i obilaske okolnih planina, gradova, te brojnih znamenitosti koje naša zemlja ima, a koje možda do sada nismo posjetili. Svi ti divni trenuci koji su pred nama i aktivnosti koje ćemo doživjeti jednoga dana bit će samo uspomena, ali na nama je da se potrudimo da ta uspomena nikada ne izblijedi tako što ćemo je ovjekovječiti fotografijom ili videom. Kako bismo uspjeli u tome, potrebna nam je kvalitetna kamera i izdržljiva baterija koja će uspješno pratiti ovaj tempo. Rješenje leži u najnovijim uređajima Samsung Galaxy A serije.

Kamera koja nas ostavlja bez daha

Imati mobilni uređaj koji stvara kvalitetne fotografije neovisno o dobu dana san je svakog ljubitelja fotografije. Kad se tome doda realan prikaz živopisnih detalja, malo ko ostane ravnodušan. 64-megapikselna kamera na Galaxy A71 i 48-megapikselna kamera na Galaxy A51 pružaju realističan prikaz. Isto tako, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stepena prilagođena je ljudskom vidnom polju. Kristalno jasan fokus postiže se makro kamerom, snimanjem do najsitnijeg detalja, dok dubinska kamera omogućava dodatno isticanje Live Focus efektom.

Selfiji koji izazivaju divljenje, kao i visokokvalitetni pozivi, bit će omogućeni kamerom od 25MP, s fokusom uživo, koja dolazi s novim Galaxy A41 uređajem. Profesionalnost fotografija omogućena je i sa uređajem Samsung GalaxyA21s u sklopu kojeg, baš kao i na Galaxy A41, glavna kamera ima 48MP.

Vrhunski vizuelni doživljaj

Kako začiniti odmor u vikendici ili piknik na dekici travnatih površina? Vjerovatno nekim filmom, serijom ili knjigom. S obzirom na to da Samsung Galaxy A serija dolazi sa zaslonima u rasponu od 6,7 do 6,1inča, gledanje ekraniziranog dolazi na zadivljujući nivo. Super AMOLED Infinity-U i Infinity-O zaslon, ovisno o modelu, dodatno pojačavaju taj doživljaj.

Baterija koja ne posustaje

Samsung Galaxy A serija vjeran je saveznik stvaranja uspomena putem kamere, kao i gledanja video sadržaja. Zašto? Upravo zbog izdržljive baterije i funkcije brzog punjenja. Svi uređaji dolaze s funkcijom brzog punjenja od 15W, dok Samsung Galaxy A71 ima čak 25W. Velika baterija od 4.500 mAh i 4.000 mAh na Samsung Galaxy A71, odnosno A51, omogućava iznimnu raspoloživost uređaja tokom dana. Samsung Galaxy A41 s baterijom od 3500 mAh-a i Samsung Galaxy A21s s čak 5000 mAh-a baterijom omogućavaju zadivljujuće korisničko iskustvo korištenja uređaja.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.