x

PRAVI RAZLOG

Zašto su zaista raskinuli Sanja Hurricane i Nikola? On gledao samo da se provede, a pjevačici sve došlo preko glave!

Članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić raskinula je vezu sa fitnes instruktorom Nikolom Đorđevićem, a sada je on ušao u rijaliti. Međutim, njihov raskid i dalje je glavna tema.

Razlog do sada nije još uvijek bio poznat u javnosti, iako se Sanja nekoliko puta oglašavala, međutim nikad nije konkretizovala šta je tačno u pitanju. Nikola i Sanja navodno su se odaljili jer je pjevačica počela da živi "penzionerskim životom".


"Njih dvoje se u posljednje vrijeme nikako nisu slagali. Sanja je stalno imala obaveza, a Nikola njen tempo nije mogao da isprati. Pjevačica je željmela da živi povučeno u posljednje vrijeme, dok je Nikola htio izlaske i druženja", priča navodno izvor i dodaje:


"Stalno su se svađali oko toga, jer je njoj bio potreban mir. On je mlad, neiživljen i samo je gledao gdje bi mogao da ide na piće i da se provede sa društvom. Sanja to nije mogla da podnese, jer je njoj preko glave bilo svega. To je bio okidač zbog čega su njih dvoje raskinuli. Jednostavno došlo je do razilaženja u zajedničkom mišljenju."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.