x

Zatekla je haos: Romana otišla u Banjaluku jer su joj isključili struju u stanu u Beogradu zbog duga od 215 eura!

Po dolasku u Beograd iz Brizbejna, gdje je provela dva i po mjeseca u zatvoru zbog pljačkanja bankomata, Romanu Panić dočekale su brojne neprijatnosti, između ostalog i isključena joj je struja u stanu u kojem nije boravila više od pola godine, saznaje Kurir. 

Zbog duga od 27.000 dinara (oko 215 eura)  pjevačici je obustavljena isporuka električne energije početkom jula, ali ona je tada bila na robiji u Australiji i nije ni znala za taj problem. Kada je sa emotivnim partnerom Filipom otputovala najprije u Italiji prošle godine, ostali su neplaćeni računi, koji nisu bili veliki, ali se to u međuvremenu povećalo. Kada su je 10. avgusta deportovali u Beograd, na aerodromu ju je dočekao rođak, pa su se potom zajedno odvezli do njenog stana u blizini Marakane. Tad je i saznala da joj je isključena struja.


Odmah je kontaktirala sa elektrodistribucijom i pitala u čemu je problem, pa su joj službenici objasnili da ima dug koji mora da uplati, kao i ponovno priključenje na brojilo, što košta oko hiljadu dinara. S obzirom na to da nije imala električnu energiju, ona je prvog jutra otišla do jednog kafića na Senjaku da bi napunila bateriju telefona, a onda su mediji saznali gdje se nalazi i brzo stigli do nje. Djelovala je sretno i raspoloženo, iako baš i nije imala razloga za to.


- Zar ne vidite da mi je lijepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Sretna sam što sam došla, još uvijek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo vidjeti porodicu i prijatelje. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da zahvalim. Doživjeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sad da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da se odmorim - kazala je ona tada. Poslije ispijene kafe i napunjene baterije Romana je otišla u stan, ali je prije toga svratila do bankomata da podigne novac. Tada je to učinila na legalan način, preko svoje kartice. Sutradan je otputovala u Banjaluku, da ne bi sjedila u mraku, a kako samo saznali, dug je prije nekoliko dana izmirila u cjelosti.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.