x

PIŠE ŽENA NA REDDITU

Zatekla muža u krevetu s drugom: “Rekao je da sam ja kriva jer ne nosim seksi veš”

Bila sam zapanjena i nisam razumjela što misli


Uvijek je teško nositi se s partnerovim nevjerama, a pogotovo kada ste u braku. I dok se neki preljubnici odaberu izviniti za izdaju svoga partnera, neki okrive upravo njih. Tako je jedan nevjerni suprug odlučio biti ''iskren'' sa svojom suprugom, pa joj je rekao da ju je varao samo iz razloga što nije htjela nositi seksi donji veš, piše ''Mirror''.

Zajedno šest godina

Prevarena supruga na Redditu je napisala objašnjenje situacije te ispričala kako je naišla na muža u krevetu s drugom ženom. Zajedno su bili šest godina, od čega četiri u braku, a žena je objasnila da su se ona i suprug seksali barem četiri puta sedmično, te da joj nije jasno kako mu to nije bilo dovoljno.

- Prvo je počeo s poluisprikom, a kasnije je objasnio zašto me vara. Navodno se nikada nisam trudila izgledati dobro za njega i uvijek nosim udobno donje rublje, a nikada nešto što je seksi, i to njega jako odbija.

Osjećao se kao da me nije briga za njega. Bila sam zapanjena i nisam razumjela što misli. Pitala sam ga zašto mi nikada nije kupio neko seksi veš kada je toliko htio da ga nosim, na što je on odgovorio da me nije htio uvrijediti - napisala je žena u objavi.

Ostavila ga

Upitala ga je i smatra li da je ona kriva što je varao, a on nije odgovorio na to te je samo gledao suznim očima. Upkos tome što je suprug pokušavao uvjeriti da žena s kojom je varao nije značila ništa i da mogu popraviti brak, žena je insistirala da ode.

- Ja se i dalje osjećam seksi u svom udobnom donjem rublju. Volim svoje tijelo i vježbam sat i po do dva sata dnevno. Uvijek mi je govorio da sam mu zgodna i jako privlačna, a i često smo vodili ljubav. Je li me sve vrijeme lagao? Nije mi jasno - nastavila je.

Korisnici su stali na njenu stranu, te su krivili supruga zbog njegovog ponašanja, a mnogi su uvjeravali ženu da se ne bi trebala osjećati krivo zbog donjeg veša koje kupuje.

“Čini mi se kao da mu je to samo bio izgovor za jadno ponašanje. Bolje da ste ga se riješili", napisala je jedna korisnica. "Ne mogu vjerovati da je okrivio vas! Kakva grozna osoba!", komentirala je druga, a treća je dodala: "Najgluplja isprika za varanje koju sam ikada čula."

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.