x

Zavedi ga po njegovim pravilima

Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac – tehnika koju mnogi spominju kao ključnu za uspjeh sa muškarcima sviđa se i nama. Ako se uvijek trudiš, a rijetko kad imaš uspjeh sa muškarcima, možda ne bi bilo loše da se prema sljedećem počneš ponašati upravo kao muškarac. Evo kako.

Budi mu blizu, ali dovoljno daleko

Svaka od nas je barem jednom ostala fascinirana muškarcem koji se uvijek čini istovremeno blizu i daleko. On je tu kada želi da bude, a ima sposobnost gotovo u potpunosti da iščezne kada to poželi. Osjećaj lične slobode nešto je što muškarci jako cijene, a cijenićeš ga i ti kad ga jednom iskusiš.

Uzmi više nego što daješ

Znamo, ti voliš davati i to te usrećuje, no većina se muškaraca brzo zasiti žene koja stalno daje. Ako stvarno želiš da budeš srećna, moraš dopustiti da on impresionira tebe, a osim što ćeš uživati u pažnji, zadobićeš njegovo poštovanje jer će znati da se oko tebe ipak mora malo potruditi.

Planiraj za sebe

Sjećaš se onog dečka s kojim si uvijek htjela nešto raditi, a on je uvijek imao svoje planove koji nisu nužno uključivali tvoju prisutnost? Upravo takvo ponašanje moraš uvesti i kod sebe. Ako želiš izaći – izađi, ako ti se putuje – putuj. On će ići s tobom ako je spreman, a ako nije, ići ćeš sama i nećeš sjediti kod kuće razmišljajući kako vam je moglo biti lijepo.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)