x

Zavirite na prvi sarajevski Oktobar Fest! (GALERIJA)

U glavnom gradu BiH se održava prvi Sarajevo Oktobar Fest, a lokacija je na platou Skenderija. 

Slijedi 25 dana najboljeg provoda u gradu, kada se na jednom mjestu mogu naći naraznovrsnije vrste piva, ukusna hrana, brojne aktivacije i nagradne igre, fun zona, a sve to začinjeno kvalitetnom svirkom i tematskim večerima.

Kako se navodi, svaki dan će biti ispunjen dobrom zabavom, te tokom tih 25 dana ne treba razmišljati gdje izaći i gdje je najbolji provod – plato Skenderija i Sarajevo Oktobar Fest.


"Radno vrijeme festivala je svakim danom od 16 do ponoći i svaki sat je isplaniran tako da se gosti kvalitetno zabave uz aktivacije, nagradne igre, muzičko – zabavni program i naravno bogat izbor piva i hrane. Pripremili smo brojne tematske večeri, te će tako svaka nedjeljak biti rezervisana za provod uz hitove 80-ih, dok će ponedjeljci biti u znaku 90-ih. Na tim eventima ćemo nagrađivati najoriginalnije odjevene goste, pored svih ostalih nagradnih igara koje ćemo realizovati u saradnji sa našim sponzorima Sarajevska pivara, MasterCard, Carlsberg, Volvo, OBI...Posebne ponude i popuste pripremljeni su i za studente", kažu organizatori.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.