x

veselje zbog drugog djeteta

Zavirite na slavlje povodom trudnoće Bogdane Ražnatović: Organizovali žurku u prirodi, a ponosni tata Veljko ne skida osmijeh!

Veljko i Bogdana su na Instagramu saopštili najljepše vijesti - čekaju drugo dijete. Okruženi prijateljima i porodicom, koji su snimali otkrivanje pola, Veljko je probušio balon i otkrio da čekaju - drugog dječaka!

Naime, danas su Bogdana Ražnatović i Veljko Ražnatović ovim povodom u prirodi organizovali veselje povodom trudnoće i otkrivanja spola bebe, a detalji sa lica mjesta završili su na društvenim mrežama.


Bogdanina sestra Nataša Rodić je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda dekoracija i sama lokacija na kojoj je upriličeno slavlje.

Baloni, table na engleskom jeziku, zakuska, sve to je bilo na žurki organizovanoj u toku dana.


- Uz Božju pomoć za šest mjeseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi - naveo je danas nasljednik pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Inače, Veljko i Bogdana imaju sina Željka, a kako je ovaj mladi par nedavno izjavio i u planu im je bilo proširenje porodice.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


“Moj život se vratio!!! Nakon 14 godina raspadnutog braka, suprug je ostavio mene i naše dvije blizanke. Osjećao sam da mi se život bliži kraju, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam u emocionalnom padu jako dugo. ali zahvaljujući bacaču uroka po imenu dr. Apata kojeg sam upoznao jednog vjernog dana na internetu dok sam pretražovao internet tražeći dobrog bacača uroka koji bi mogao riješiti moje probleme, naišao sam na mnogo svjedočanstava o ovom bacaču uroka. Neki su svjedočili da im je vratio bivšu ljubav, neki su svjedočili da je obnovio maternicu, izliječio herpes i druge bolesti, neki su svjedočili da je magično mogao zaustaviti razvod itd. Naišao sam i na jedno posebno svjedočanstvo, radilo se o ženi imenom Sonia, svjedočila je o tome kako je dr. Apata vratila njezinog bivšeg ljubavnika u manje od 7 dana i poništila učinak raka njihovih sinčića, a na kraju svjedočenja dr. APATA email adresa je pala. Nakon što sam sve ovo pročitao, odlučio sam pokušati s Dr. Apatom. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu svoj problem. I za samo 3 dana muž mi se vratio i riješili smo probleme i još smo sretniji nego prije. Dr. Apata je stvarno talentiran čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer on je prekrasan čovjek ... Ako imate problem i tražite pravog i istinskog bacača uroka koji će riješiti sve vaše probleme. Pokušajte s dr. Apatom bilo kada, on bi mogao biti odgovor na vaše probleme. Ovdje je njegov kontakt {[email protected]il.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. Apata.