x

suhi luksuz

Zavirite u Đanijev luks stan od 200 kvadrata: Kristalni lusteri, kamin, ogromna dnevna soba, folker i Slađa uživaju u suhom luksuzu!

Radiša Trajković Đani jedan je od najangažovanijih pjevača na javnoj sceni, često na nastupu zgrne dobar bakšiš, a zaradu ulaže u nekretnine koje je opremio po najnovijim standardima.

S obzirom na to da ima veliku porodicu, folker se potrudio da svakog od njih stambeno obezbijedi. Osim sinova, on je i kćerki odabrao stan koji će da joj kupi, a za njega i suprugu Slađu Trajković ostaje luks stan od 200 kvadrata.


Svaki kutak je opremljen sa ukusom, a u njemu nema šta nema. Od biblioteke, knjiga, do ormana sa alkoholnim pićima, u trpezariji se nalazi veliki sto sa stolicama, koje su rađene posebnom tehnikom.


U dnevnoj sobi nalazi se ogromna kožna garnitura, sto sa zlatnim detaljima, dok se u svakom uglu nalaze veliki ormani na kojima se nalaze ramovi sa fotografijama i raznorazni ukrasi, a tu je i veliki kamin. Zidovi su upotpunjeni slikama sa zlatnim okvirima, a u gotovo svakoj prostoriji nalaze se kristalni lusteri.


Ljubavno gnijezdo ovog poznatog para je prostorija u kojoj oni vole da se osame i provode slobodno vrijeme. Ovaj kutak par je opremio francuskim ležajem, velikim televizorom, a postoji i prostor za odlaganje garderobe. Kroz dugi hodnik nalaze se brojna vrata koja vode do spavaćih soba, a jedna od njih i do prostranog kupatila.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.