x

prava domaćica

Zavirite u dom Goce Tržan: Ogroman boravak, muzički studio, skup baštenski namještaj! (Foto)

Dom Goce Tržan, njenog izabranika, bubnjara Radomira Raše Novakovića i kćerke Lene nalazi se u opštini Rakovica na Miljakovcu i tročlanoj porodici pruža izuzetan komfor.

Poslije više od deset godina, koliko je sa kćerkom provela na Mirijevu, Goca Tržan odlučila je da se iseli iz stana koji je sa njenim ocem rijaliti igračem Ivanom Marinkovićem otplaćivala. Razmišljala je da li da novac koji je od zarade na nastupima odvajala sa strane uloži ponovo u kupovinu nekretnine u zgradi, međutim, u dogovoru sa mužem odabrala je da ipak pazari kuću.


Trospratnica okrečena u bijelo odmah joj je zapala za oko, a posebnu pažnju privuklo joj je prostrano travnato dvorište.

Kuća posjeduje i tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju, dok je u suterenu smješten Rašin muzički studio. Lena, Gocina kćerka, je prilikom zahtjevnog renoviranja dobila znatno veću sobu od one koju je imala u stanu, te neometano može da gosti drugarice, dok pjevačica na raspolaganju sada ima dio za šminkernicu.


Omiljeni kutak pored šminkernice i bašte za Gocu je biblioteka. Obožava da čita, a posljednjih godinu dana krenula je i sa učenjem stranih jezika. Nije tajna da je Tržanova vrsna domaćica, koja ne bježi od kućnih poslova, stoga joj ni odlazak u kuhinju nije stran. Tamo priprema lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a umije i da umijesi domaći hljeb. Jednom prilikom, a za svoj vlog ona je usnimila kuhinjske fioke u kojima precizno raspoređene drži začine i namirnice. Baš onako kako i treba da bude u kuhinji jedne kuharice sa iskustvom.


Dok Goca radi u kuhinji i po kući njen suprug zadužen je za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta. Mala zelena oaza zaklonjena je od radoznalih pogleda te muzička zvijezda može u miru da se opusti poslije napornog dana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.