x

LUKSUZNA REZIDENCIJA

Zavirite u jedan od najskupljih stanova za iznajmljivanje u Njujorku

Dostupan za zakup po cijeni od 122.000 dolara mjesečno

Penthaus 88 u neboderu One57 jedan je od najluksuznijih stanova koje možete unajmiti u Njujorku.

Dostupan za zakup po cijeni od 122.000 dolara mjesečno ili za kupovinu za 39.000.000 dolara, na listi Džeremija Hua i Monike Čou iz LEVEN Real Estate, ovo je trenutno jedan od najskupljih stanova koji se može unajmiti u gradu.


88. sprat

Ova luksuzna rezidencija smještena na 88. spratu je pravi dragulj zgrade One57. Sa zadivljujućim panoramskim pogledom na Central Park, Njujork i šire, ovaj zadivljujući dom prostire se na impresivnih 630 kvadratnih metara. Elegantno opremljen najfinijim materijalima i završnim obradama, svaki centimetar ovog doma odiše raskošom i prefinjenošću. Od elegantne, moderne kuhinje do raskošnih spavaćih soba i životnih prostora, nijedan detalj nije zanemaren.


Ljepota zadivljujućih bijelih hrastovih podova je naglašena prirodnim svjetlom koje prožima prostor. Prozori od poda do plafona imaju četverostruku ekspoziciju i mogu se lako kontrolirati pomoću motoriziranih zavjesa. Sa instaliranim sistemima centralnog grijanja i hlađenja, stanari mogu uživati u preciznoj kontroli temperature u svakoj prostoriji.

Kako se vrata privatnog lifta otvaraju, stanari bivaju uvedeni u veliki foaje sa dovoljno prostora za skladištenje i luksuznim kupatilom sa prozorima.


Pogodna za kućne ljubimce

Centralna galerija ovog luksuznog doma omogućava pristup prostranim spavaćim sobama. Primarni apartman koji zauzima svoje privatno krilo je pravo utočište. Posjeduje masivnu spavaću sobu sa pogledom na park i udoban dio za sjedenje, a ima i garderober dug 22 metra. Kupatila za parove sa dekadentnim prozorima umotana su u raskošan mermer i nude zatvorene toalete sa tuševima i zadivljujućom kadom izrezbarenom mermerom.

Stanarima je osiguran niz luksuznih sadržaja kao što su parking, privatni fitness-centar, više trpezarijskih i prostorija za zabavu, prostorija za projekcije i performanse, spa centar za kućne ljubimce, biblioteka i soba za bilijar.

Lokacija ove zgrade je nenadmašna, nalazi se odmah iza ugla Central Parka. Zgrada je, također, pogodna za kućne ljubimce, tako da su krzneni prijatelji uvijek dobrodošli.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.