x

Ovdje će uživati njihov nasljednik

Zavirite u porodično gnijezdo Đokovića: Ozidani kamin, namještaj od drveta i topla atmosfera! (Foto)

Rođeni brat najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića. Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov ostvarili su se u najvažnijoj životnoj ulozi - dobili su sina.

Za svog nasljednika Saška Veselinov i Đorđe Đoković je odabrao staro srpsko ime Aleksandar. U večernjim satima porodica Đoković je daleko od grada, u Rumi organizovala porodično veselje, na kojem je za atmosferu bila zadužena Aleksandra Prijović.


Oni su pozvali samo najbliže rođake, porodicu i prijatelje koji su ovo veselje upriličili po starim običajima, cijepajući ponosom ocu majicu i pjevajući stare srpske pjesme.

I prije nego što su upriličili svadbeno veselje Đorđe i Saška su već imali na umu gdje će da sviju svoje porodično gnijezdo. Uredili su ga prema svojim potrebama.


Oni su se odlučili za veliku dnevnu sobu, iz koje se vide stepenice koje vode na sprat ispod, ogroman, ozidani kamin u kojem gori vatra, a namještaj u ovoj prostoriji je izrađen od najfinijeg drveta.


Prostoriju su oplemenili cvijećem i ukrasnim vazama, a Saška je pokazala i kupatilo sa keramičkim pločicama.

Cijeli stan odiše prijatnom atmosferom, a ono što svi željno iščekuju jeste i da vidimo kako će izgledati soba malenog Aleksandra kada bude došao sa mamom iz porodilišta.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.