x

Zbog crne magije se razvela i ne može da smrša: Ana Nikolić spas traži kod vračare!

Ana Nikolić ubijeđena je da je za niz loših stvari koje su joj se desile u životu, prvenstveno razvod od Stefana Đurića Raste, kao i nemogućnost da, uz sve napore, skine kilograme, zaslužna ni manje ni više nego crna magija!

Probala je ona na sve načine da se vrati na stare staze i da zablista kao nekad, ali joj to ni pored velikog truda ne polazi za rukom. Poslije divnih događaja, poznanstva s Rastom, njihovog vjenčanja, kao i rođenja kćerke, u Aninom životu nastupio je loš period kojem se ne nazire kraj.

Nikolićeva je zbog toga pričala s mnogim stručnjacima, uglavnom medicinski orijentisanim, i tražila savjet, ali je nekako uvijek imala utisak da je sve to uzaludno. Jedna od njenih bliskih prijateljica i koleginica nedavno joj je u razgovoru rekla da hitno mora da se obrati pravoj osobi za pomoć, a to je vračara.


- Ana nikad nije posjećivala takve ljude jer nije imala potrebu, a ni priliku za to. Ali kad je čula da je njenoj drugarici jedna žena mnogo pomogla, odlučila je da proba i tu opciju. Uzela je kontakt, pozvala vidovnjakinju i zakazala termin. Već posle nekoliko dana Ana je otišla u okolinu Čačka, gdje se nalazi ta žena, koja ju je još s vrata fascinirana time koliko je znala o njenom zdravstvenom stanju. Odmah joj je ovako rekla: „Dobro je što si došla, ne znam šta si dosad čekala. Nećeš nikad smršati jer imaš problema s hormonima, a to lijekovima i terapijama možeš da liječiš deset godina. Ja ću ti pomoći da se otarasiš toga!“ - prepričava riječi vidovite žene naš izvor blizak pjevačici.


Ana je od vračare dobila vodu u kojoj se nalaze nekakvi rastvori i travke, a to bi trebalo da joj pomogne u borbi s kilogramima, i uopšte da poboljša zdravlje. I to nije sve.


- Žena joj je do detalja ispričala zašto se raspao njen brak sa Stefanom. Prste je umiješala jedna od Rastinih bivših djevojka, koja nikako nije mogla da podnese to što je Ana zauzela njeno mjesto, i to preko noći. Iako joj Ana nije uradila ništa nažao, riješila je da joj se osveti. Bacila im je crnu magiju da se nikad ne slažu, da im u kući uvijek budu rat i svađa, što se njima zaista i događalo. Ana je bila šokirana kad je to čula. Takođe, vračara ju je pitala da li je ispred ulaznih vrata stana pronašla zamotuljak kose i kapljice krvi, što je nju frapiralo jer je to našla još prije nego što je ostala u drugom stanju. Međutim, Ana nije obraćala pažnju na te, kako joj se činilo, trivijalne stvari - dodaje naš izvor i kaže da će Nikolićeva ponovo morati da posjeti vračaru u okolini Čačka, kako bi počela da otklanja crnu magiju.


.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.