x

Zbog nasilja nad Slobom: LUNA SASLUŠANA U POLICIJI!

Luna Đogani jučer je, 16. avgusta, saslušana u policijskoj stanici u Pećincima zbog fizičkog nasilja nad Slobom Radanovićem koje se desilo u prvoj polovini juna u "Zadruzi". Kako saznaje Telegraf, Đoganijevu je zbog ovog incidenta koji se desio u rijalitiju televizije "Pink" prijavio jedan gledalac.

Luna je zbog toga morala put Pećinaca kako bi dala izjavu, budući da se ovaj skandal desio u na imanju u Šimanovcima, koji pripada opštini Pećinci. Podsjetimo, incident se desio prve polovine juna. Naime, nakon posljednje žurke u prvoj sezoni "Zadruge", došlo je do velikog haosa. Luna Đogani i Slobodan Radanović nisu cijelu noć razgovarali, sve dok se nisu zajedno našli za šankom.


Đoganijeva je zahtijevala da razgovara sa Slobom, a on to nije želio. Blogerka je zatim počela da se unosi Radanoviću u facu i da ga vuče. Ona mu je Luna prosula piće po majici, nakon čega je Sloba izašao iz kazina i otišao u spavaću sobu.


Kako je Sloba otišao u spavaću sobu, tako je krenula i Luna za njim, a onda se dogodila velika svađa između ovo dvoje zadrugara, kada je Luna udarala Slobu po leđima.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.