x

Zbog nemara će joj oduzeti dijete: Aleksandra Subotić napušta Zadrugu da spasi kćerku!

Aleksandra Subotić uskoro će morati da napusti rijaliti "Zadruga" kako bi riješila problem sa Centrom za socijalni rad u koji je ponovo stigla prijava zbog zanemarivanja njene maloljetne kćerke Magdalene.

Prema riječima osobe bliske starleti, nije poznato ko stoji iza svega ovoga, ali postoje određene indicije da je u to umiješan Magdalenin otac Aleksandar Čabarkapa. Kada Subotićeva bude otišla na razgovor u socijalnu službu, moraće da dokaže da je njena mezimica dobro zbrinuta i da majka njenog dečka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, vodi računa o njoj na ispravan način.


- U prijavi piše da je maloljetna Magdalena već mjesecima bez roditeljskog staranja, da je čuva osoba s kojom dijete nije toliko blisko i da bi zbog toga mogla da ima posljedica u razvoju. I pored toga što su zaposleni u centru upoznati sa time da je dijete dobro zbrinuto, jer je Aleksandra o svemu na vrijeme obavijestila nadležne, oni ipak moraju da postupe po prijavi. To znači da će Subotićeva morati da izađe iz "Zadruge" i da ode na razgovor kod njih. Koliko znam, Aleksandri iz produkcije još uvijek nisu rekli šta je očekuje, pretpostavljam da će je o tome obavijestiti naredne nedjelje - kaže naš izvor.


Subotićeva je, podsjetimo, već dobijala ovakve prijave, za koje je optuživala majku Ljubu Pantović, ali s obzirom na to da je bodi-bilderka takođe u rijalitiju i da nema mogućnosti da kontaktira s Centrom za socijalni rad, sumnja sada pada na drugu osobu.

- Svi mi iz Aleksandrinog okruženja ubijeđeni smo da iza ove prijave stoji Aleksandar Čabarkapa. Njemu je toliko krivo što njega ne žele u "Zadruzi", pa pokušava da naškodi Aleksandri i Davidu. On, naravno, uopšte ne brine o Magdaleni. Nijednom nije pozvao da pita kako je ona, to dijete ga nimalo ne zanima iako je njegova kćerka. Aleksandar je samo koristi kao sredstvo da se obračuna sa Aleksandrom - tvrdi naš sagovornik.


Dok je bila učesnica šeste sezone "Parova", Subotićeva je morala hitno da napusti taj rijaliti jer je postojala mogućnost da joj kćerka Magdalena bude oduzeta zbog zanemarivanja i neadekvatnog zbrinjavanja.

- Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa Centrom za socijalni rad. Kao što je ovdje i spominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad djetetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to riješi. Nadamo se da će sve biti dobro - saopštili su tada iz produkcije "Parova".

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.