x

ZBOG NJEGA SU BRUTALNO NAPALE KIJU: Pogledajte kakav su par na početku veze bili Sava Džehverović i djevojčica koju je zaveo! (FOTO)

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, juče je tresla velika svađa kada su Teodora Džehverović i njena majka Gordana brutalno napale Kristinu Kiju Kockar, zbog čega je reagovalo i obezbjeđenje. Strasti se i dalje ne smiruju, a jedan od razloga za ovu veliku raspravu bio je i brat mlade pjevačice, Sava Džehverović.

Naime, Kija je samo istakla da, po Zakonu, svako ko zavede osobu mlađu od 15 godina, je definisan kao pedofil, zbog čega su se Gordana i Teodora našle prozvanom, pa su uputile razne uvrede na račun stjuardese. Činjenica je da Kija zaista nije ništa slagala i da po Zakonu ova definicija jeste tačna, kao i da se pedofilom smatra osoba koja je bar pet godina starija od maloljetne.

Razlog zašto su se Goca i Teodora našle prozvane jeste to što je njihov sin, odnosno brat, Sava Džehverović počeo vezu sa svojom sadašnjom djevojkom Adrianom kada je počeo da predaje u njenoj srednjoj školi. Tačnije, on je bio profesor na zameni u srednjoj školi koju je Adriana pohađala. Sava je tada imao 31 godinu, dok je ona imala samo 14, a u nastavku možete vidjeti i kako je izgledala.


(Pink.rs)

KOMENTARI
3

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr. John John toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna, nazovite ga ili dodajte na whatsapp preko: +2348147766277
Ja sam ovdje kako bih ubrzao ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam dobio bivšeg muža. Bio sam odvojen od mog supruga za prolazak 6 godina i nisam bio zadovoljan da bih trebao vratiti svog supruga jer je život za usamljenost bio je tako strašno za mene i moje 3 djece sam tražio o nekom mogućem čarolijom koja može vratiti mog supruga i onda se susrećem s dr. Isikolo vidio sam komentar o dr. Isikolo kako privlači ljubavnike zajedno s njegovim čarolijom Kontaktirao sam ga i vodio me. Tražio sam rješenja, započeo pravni lijek za moju čaroliju, zatražio neke informacije koje sam mu poslao, a također mi je rekao da moramo kupiti neke stvari za čaroliju da rade za mene i za koje sam osjetio novac nakon 48 sati moj muž me zove i počinje me vrećati zbog oprosta za sve što se događa. Sad sam tako sretan što se vratimo kao jedna obitelj za bilo koga tko bi trebao pomoć velike čarolije da možete kontaktirati: [email protected]. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196
Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom djelu čovjeka koji mi je pomogao .. Moje ime je Tracy Adams, a ja se bavim u Kanadi. Moj se život vratio! Nakon dvije godine braka, moj suprug me ostavio s troje djece. Osjećala sam se kao da moj život završava i raspadala se. Zahvaljujući čarobnjaku nazvanu dr. Shifu koji sam upoznao na internetu. Na jedan vjernik dan, dok sam pregledavao internet, tražio sam dobar spell caster koji može riješiti moje probleme. Došla sam na seriju svjedočanstva o ovom spell casteru. Neki su svjedočili da je on ponijeli svoje Ex ljubavnika, neki su svjedočili da vraća maternicu, neki svjedočio je kako može baciti čaroliju da se zaustavi razvod i tako dalje. Bilo je jedno osobito svjedočanstvo koje sam vidio, bilo je o ženi koja se zove milost, svjedočila je o tome kako je dr. shifu vratio svog bivšeg ljubavnika u manje od 72 sata i na kraj njezina svjedočenja dala je dr. shifu e-mail adresu. Nakon čitanja svih ovih, Odlučio sam dati dr. Shifu probati. Kontaktirala sam ga putem e - adrese i objasnio mu je problem. U samo 2 dana moj muž se vratio k meni. Mi riješili smo naše probleme, a mi smo čak i sretniji nego prije. Dr shifu je doista a talentirani i nadareni čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je on divno dr. ... Ako imate problem i tražite pravu i pravi čarobnjak za rješavanje tog problema za vas. Pokušajte s dr. Shifu danas, možda biti odgovor na vaš problem. Evo njegovog kontakta: [email protected] https: // templeofmiracles.wordpress.com/ Još jednom vam zahvaljujte dr. shifu. Kontaktirajte ga za sljedeće: (1) Ako želite da se vaš bivši van. (2) ako uvijek imate loše snove. (3) Želite biti unaprijeđeni u vašem uredu. (4) Želite da žene / muškarci budu trčali za vama. (5) Ako želite dijete. (6) [Želite biti bogati. (7) Želiš vezati svog muža / ženu da bude tvoja zauvijek. (8) Ako vam je potrebna financijska pomoć. (9) Ako želite zaustaviti razvod. 10) Pomažući ljude da nestanu iz zatvora. (11) Brak čarolija (12) čudesne čarolije (13) Ljepote uroka (14) PROPEKCIJSKA SKUPINA (15) atrakcija uroka (16) Čarobnjaci zla. (17) Ljubavni čarolija (18) Ukloni čarobnjačke bolesti. (19) IZBORNI POBJEDNI IZVORI. (20) USPJEH U ISPITIVANJIMA. (21) Ljubav da se tko voli tebe. Kontaktirajte ga danas: [email protected]. posjetite i njegovu web stranicu https://templeofmiracles.wordpress.com/ [email protected] ili dodajte taj broj na whatsapp +2348134107393 ..