x

Zbog ovih riječi Marine Tucaković Pavlovićeva se postidjela: Cijela prepiska isplivala u javnost! (FOTO)

Marina Tucaković očito se oduševila novom pjesmom Milice Pavlović, a kad ju je pohvalila pjevačica je ostala bez riječi. Čitavu tu prepisku brzo je objavila na društvenoj mreži Instagram i poznatom tekstopiscu uputila sočan poljubac, i dalje vjerovatno ne znajući kako da joj se zahvali na komplimentu.

Naime, Marina je Milicu uporedila sa kraljicom popa, Madonom, te joj poručila da samo tako nastavi.

"Vjeruj mi Mico cijeli album treba da ti bude u tom fazonu, da se oslanja malo na Madonu, malo na Balkan", poručila joj je Marina.

Inače, njih dvije su već nekoliko puta do sada sarađivale, a nisu krile da su nakon prvog susreta jedna drugu mnogo zavoljele.


"Za Milicu se pričalo da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se miješa u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kada mi se javila da radimo ja sam se tada mislila u sebi: 'E, samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak.' Kad sam je upoznala vidjela sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da pjeva muziku koju voli. Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lijepo vaspitana i naravno plijeni, pa je i mene zavela. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo naprijed i Bog će joj još više uzvratiti", izjavila je Marina jednom prilikom.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.