x

pjevačica mudro šuti

Zbog ovog detalja iz Budve svi misle da je Katarina Grujić trudna!

Katarina Grujić i dalje ne želi da potvrdi navode da je u drugom stanju i da čeka bebu s vjerenikom Markom Gobeljićem, već se na pitanja tog tipa samo nasmije i poruči da će se saznati kad za to bude vrijeme.

Ipak, pjevačici je počeo da se nazire stomačić, što se primijetilo na njenom nastupu u Budvi prije dvije večeri, kad ju je prijatelj snimao i to objavio na Instagramu.

Ovo je jedan od prvih Kaćinih nastupa nakon duge pauze zbog koronavirusa, pa se na njenom licu moglo vidjeti da je srećna što je konačno s publikom. Pjevačica je spojila lijepo i korisno, pa tokom dana uživa u kupanju i sunčanju na nekim od crnogorskih plaža u društvu svog vjerenika, dok je veče rezervisano za posao. Preksinoć je u dupke punoj diskoteci održala nastup, a snimci koji su se pojavili na Instagramu govore da se Katarina ili ugojila, ili je počeo da joj se nazire trudnički stomak.


Ona je obukla usku dugačku haljinu koja je ocrtavala njene obline, a upravo zbog toga se i mogao primijetiti trbuh, koji je bio u prvom planu. Pošto se zna da je Kaća vrijedna i da pazi na liniju, te da redovno trenira i vodi računa o ishrani, sasvim je sigurno da stomak nije dobila jer se ugojila, već je razlog za to mnogo ljepši.


Inače, pjevačica je i ranije pričala da će raditi i kada bude trudna, sve dok joj to stanje dozvoljava. Očigledno je da se ona osjeća odlično u prvim trudničkim danima i da je raspoložena da radi, te da nije razmažena trudnica.

Ono što je za pohvalu jeste da se Gobelja ne odvaja od svoje vjerenice, pa je osim tokom dana, uz nju i tokom nastupa kako joj ništa ne bi zafalilo. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.