x

Zbog ovoga će pući prijateljstvo! Lepi Mića priznao Staniji: Kija se j..ala sa Filipom i radila je šta je htjela! (VIDEO)

Lepi Mića, Dragana Mitar i Stanija Dobrojević raspravljali su se u dvorištu. Tema je bila Draganino ponašanje i to što se isti dan poljubila sa suprugom, a uveče legla sa Pavlom.  Staniji se ovo nimalo nije svidjelo, te je Draganu posavjetovala da joj to nije trebalo. U istom momentu priključio im se i Lepi Mića, koji je branio Draganu, a Stanija mu je odbrusila:


“Glupo mi je to da u jednom trenutku braniš njene afere, a prošle godine si branio instituciju braka”, rekla je Stanija, a on joj je odgovorio i šokirao naciju:

“Samo da ti kažem ovo. Kija je bila tu, je***a se sa Filipom, broj jedan, ušla je sa dečkom”, rekao je on i dodao: "Kija je radila šta je htjela. Spavala sa Filipom, dozivala dečka iz Budve. "

Šokantna je činjenica ta da je Mića koji je svim srcem branio Kiju, na ovaj način pričao o Kiji,a na društvenim mrežama su pisali da se učesnik “Zadruge” malo pogubio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.