x

napravila rusvaj

Zbog ovoga je diskvalifikovana: Tara lomila sve oko sebe, davila Ša, ponovo se sjekla po rukama!

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga", nakon što je polomila veći dio enterijera i eksterijera u Imaginarijumu.


Naime, Tara već nekoliko dana pokušava da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome tek danas nakon višečasovnog divljanja po kući uspjela.

Simova je u ranim jutarnjim časovima počela ponovo da napada Miljanu Kulić, koju je prije dvije večeri napadala i šutirala, zbog čega je kažnjena honorarom.


Nakon haosa koji je ujutru napravila, Simova se vratila u kuću i ponovo krenula ka Miljani Kulić, međutim, i obezbjeđenje i Nenad Aleksić Ša su je zadržavali. Došlo je do brutalnog okršaja između Tare i Ša.

Tara nije htjela da se smiri, pa je lomila i lampu, a pokušala je da slomi i kameru.


Nakon okršaja sa Nenadom, koji je pokušao da je smiri, ali ga je ona davila, Tara je ponovo krenula na Miljanu Kulić. Obezbjeđenje ju je sprečavalo da uđe u spavaću sobu, a ona je počela da ruši i lomi sve pred sobom.

Kada je obezbjeđenje spriječilo Taru Simov da uništi stvari Miljane Kulić, koje je Kristijan Golubović prenio u pab, ona je počela da ruši ostali dio Bijele kuće koji nije ranije.


Simova je počela da lomi posuđe, a zadrugari su je molili da prestane.

U jednom trenutku je polomila pločice i ponovo pokušala da presiječe vene, a kada ju je obezbjeđenje spriječilo, onda je lomila staklo i govorila: "Evo još krvi".

Video pogledajte OVDJE.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.