x

ZBOG OVOGA JE STANIJA NAPUSTILA ZADRUGU: Procurio tajni snimak! (VIDEO)

Prije nego što su u Bijelu kuću stigle nove ukućanke - Jelena Krunić, Katarina Ristić i Eleonora Miljković, desio se pravi šok u rijalitiju "Zadruga". Stanija Dobrojević nagovijestila je da postoji mogućnost da napusti dalje takmičenje, što se večeras i desilo!

Ona je zbog zdravstvenih problema ležala je na krevetu u spavaćoj sobi, a Lepi Mića je došao da vidi da li je dobro. Ne zovu ga džabe - igrač produkcije.

- Muči te ono - upitao je pjevač Staniju, zagrlio je i poručio joj da će sve biti u redu.


- Iskreno da ti kažem, ja ne znam uopšte šta će biti za neke stvari. I za mene i za rijaliti - zabrinuta je bila Dobrojevićeva, a Mića joj je na uho šapnuo:

- Vratićemo Vladu!


- Da, ali postoji mogućnost da ja... - rekla je ona i pokazala rukom kao da odlazi - zbog rezultata koje sam dobila juče. Ja ne znam šta će da me čeka. Kad pogledam sve, mislim da je moj i Vladin odnos bio baš dobar. Nije to bila ne znam kakva ljubav, ali sve je baš lijepo krenulo Ali on ulazi, ja izlazim i ne znam šta će biti. Što se mene tiče, ja drugog pogledati neću, ali što se njega tiče ja ne mogu da budem sigurna 100 odsto.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.