x

ZBOGOM, ZA SADA... Seka Sablić se NAJPOTRESNIJIM riječima oprostila od Milene Dravić! (FOTO)

Seka Sablić se nije odvajala od svoje kume Milene Dravić, a na komemoraciji je od bola jedva stajala na nogama. Kada je izašla na binu i započela svoj oproštajni govor, nema osobe koja nije zaplakala.

I sama glumica govorila je kroz suze, ali se iz njenih riječi prepoznalo mnogo ljubavi i poštovanja.


"Ostaje nam samo da se ponosimo što je bila naša, što je publika obožavala od prvog dana pa sljedećih 50 i više godina, što je bila neodoljiva u komediji, moćna u drami, što je prešla granicu a nije otišla, što je bila dobra, iskrena i draga, dobar prijatelj...Hrabra jer se borila sa strašnim bitkama za Draganovim životom, pa onda za svojim. Obe bitke je izgubila. Sigurna sam da njena duša ide ka nekom svitanju. Sa mnogo ljubavi i poštovanja i tuge ja samo mogu sada da kažem Zbogom Milena, za sad", rekla je Seka.


(Foto: Srbija Danas)

Komemoracija je održana danas u Zvezdara teatru, na sceni Danila Bate Stojkovića. Teatar je bio mali da primi brojne kolege i prijatelje koji su se okupili da odaju počast preminuloj glumici.


Podsjetimo, Milena Dravić preminula je 14. oktobra u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini.

Prije dvije i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću. Milena Dravić rođena je 5. oktobra 1940. u Beogradu.

Filmska, pozorišna i televizijska glumica, slovi za najveću divu na prostoru bivše Jugoslavije.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.