x

Zdravko Čolić poklonio Tuzli sjajan koncert! (GALERIJA)

Zdravko Čolić u punom Mejdanu održao spektakularan koncert, a publiku je puna tri sata uveseljavao najvećim hitovima.

Karizmatični pjevač nastup pred nekoliko hiljada Tuzlaka počeo je numerom "Ti živiš u oblacima mala".

Neprikosnoveni kralj romantike u Tuzli je nastupio posljednji put prije skoro četiri godine, a u danima prije koncerta u nekoliko navrata je ponavljao da se raduje dolasku u grad na zrno soli za koji ga vežu samo lijepe uspomene.


Čola je istakao da mu se uvijek lijepo vratiti u ovaj grad i sresti s divnom publikom, ali i dragim ljudima.

"Hvala vam svima koji ste večera došli. Iskreno volim doći u ovaj grad jer ovdje imam mnogo prijatelja, a svaki put upoznam i nove drage ljude. Nadam se da ćemo svi skupa uživati u ovom koncertu na kojem ćemo izvesti hitove s posljednjeg albuma", poručio je Čolić u svom obraćanju prisutnima te nastavio razmjenjivati emociju s publikom.


U sklopu koncerta za koji se danima tražila karta više, regionalna muzička zvijezda promovisala je novi album "Ono malo sreće", a Čola je i ovaj put potvrdio status miljenika publike.

Nizali su se i neprolazni hitovi "Čija je ono zvijezda", "Mjerkam te mjerkam", "Gori vatra", ali i "Sinoć nisi bila tu", kojim je svoje fanove još jednom podsjetio na vrijeme kada je počeo da osvaja muzički svijet u cijelom regionu.


Specifična energija koju Čolić sa sobom nosi i večeras se osjetila u Tuzli, što je prepoznala publika koja je s ovom muzičkom zvijezdom uglas pjevala sve numere.

Ranije dato obećanje da će pjesmom s publikom proći kroz vrijeme je i ispunio.


Odličnom kombinacijom taktova publiku je kroz skoro trosatno druženje proveo kroz minule decenije, pa je tako starije generacije vratio u prelijepo tinejdžersko doba, podsjetio ih na prve ljubavi, a one mlađe obradovao plejadom novijih hitova.


Foto: Miralem Dizdarević 

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp +234 810 410 2662
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top