x

Želi djecu s njim! Stanija: Ne smeta mi što Marko nema novac, imam ja novac!

Stanija Dobrojević završila je kao trećeplasirana u finalu rijalitija "Zadruga", ali ne žali zbog toga jer kaže da je dobila mnogo više od novčane nagrade. Priznaje da nije pucala na pobjedu i da joj je bilo najvažnije da su članovi njene porodice sretni i zadovoljni njenim učešćem.

- Ovoga puta nisam pucala na pobjedu jer sam već jednom bila pobjednica. Bilo mi je bitno da moja porodica bude srećna jer kad sam im donijela novac od prve pobjede, oni nisu bili srećni. Sada jesu i to je moja pobjeda.

Da li je Luna Đogani zaslužila pobjedu?

- Iako me je napala na finalnoj večeri zbog Marka, smatram da jeste zaslužila pobjedu. Mislim da je prošla torturu s njegove strane. On je njome manipulisao, nije ona tu ništa kriva.

Da li je Marku Miljkoviću veza sa Lunom bila karta za ulazak u finale?

- Vrlo moguće. Užasne riječi joj je upućivao, a ona je praštala.


Ti i tvoj devet godina mlađi momak Marko Marković nastavljate vezu?

- Večeras me moji pakuju, odlazim sa mojima u Rumu da dođem sebi. Iako sam rekla da njega vodim sa sobom prvu noć, moji su rekli da usporim. Tako da sam od sutra s njim.

Niste imali se.s u "Zadruzi". Marko je rekao da jedva čeka da vodi ljubav s tobom.

- Sad se ispravio jer smo imali frku i svađu, gdje je on rekao da nema kamera, da jedva čeka da se istrese. Ja sam odlijepila. Nije on tako mislio, ali omaklo mu se. Šta da kaže, i ja jedva čekam, to je normalno! Imali smo samo češkanje i maženje.

Vidjeli smo kako ti je zavukao ruku u donji dio kupaćeg.

- Vidjela sam, nakon toga sam mu rekla da nema više pipkanja i da sve što radimo, radimo ispod pokrivača. Suzdržavala sam se od se,sa jer nisam mogla da se opustim kada sam znala da su oko nas kamere. Željela sam, ali kod mene postoji granica. Bolje je i da nemaš dečka jer želiš se.s, a ne možeš da ga imaš.


Šta kaže tvoja porodica za devet godina mlađeg dečka?

- Rekla sam Marku da će nam trebati mnogo vremena da bi se dokazali mojima. Znam kako moja mama to gleda. I da je najbolji dečko na svijetu, ona će gledati tu razliku u godinama.

Da li je vrijeme da se udaš i osnuješ porodicu?

- Vrijeme mi je, moje tetke kažu da mi je zadnji voz. Imam 34 godine i vrijeme je da počnem da razmišljam. Otkucava mi sat i ja moram da razmišljam o djeci i porodici.

Da li je Marko taj?

- Ne znam da li je taj. Mnogo je mlad i nezreo.

Rekao je da će da ti pruži svu ljubav svijeta, ali novac nema. Da li ti to smeta?

- Ne smeta mi što Marko nema novca, imam ja novac. Samo neka mi pruži ljubav. Ljubav i djeca rođena iz ljubavi nemaju cijenu. I djeca moraju da mi budu lijepa. Marko je za to odličan izbor ako gledamo ljepotu.


Između tebe i Vladimira Tomovića su ipak ostali neraščišćeni računi. Da li misliš da treba da razgovarate ili se nećete više nikada čuti?

- Stavila sam tačku na Vladimira, ali me i dalje muči pitanje: "Zašto?" Prodao me je i izdao!

Šta ako te nije izdao i ako si sve vrijeme dobijala pogrešne informacije?

- Molim vas, pustite me da odem kući i vidim sve. Ne razumijem zašto me nije čuvao i bodrio do kraja. Moja ljubav sa Markom se desila iz inata njemu. Ja volim da sve bude načisto, ali ovo će biti drugačije. Stavila sam tačku na njega.

Ljuba Pantović te crnila sve vrijeme. Šta ona ima protiv tebe?

- Ljuba je ljubomorna na mene već godinama i uvijek će biti. Rekla je da se bavim pros..tucijom, a ja sam joj rekla da iznese sva imena. Njoj stiže tužba. Te priče o meni kruže već deset godina. Želim da idem na poligraf i da kažem sve, da istina izađe na vidjelo.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com