x

kao da je izgubila pamet

Želim njegovo dijete, pa makar bila sama: Anđela se ni trunku ne kaje zbog veze sa Zvezdanom, ima i taktiku za suočavanje sa Anom!

Anđela Đuričić, ljubavnica Zvezdana Slavnića, koji je poslije 15 godina veze prevario i ostavio javno nevjenčanu suprugu Anu Ćurčič, progovorila je o situaciji u kojoj se našla otkako je u rijaliti ušla Ana.

Kako si? Šta se dešava? - pitao je Marko.

Okej sam, dobro sam. Ništa se ne dešava, zadnja dva dana sam se izolovala, stresna mi je situacija otkako je Ana ušla. Pitali su me šta bih bila kad bi ona ušla, ušla je pitala me je nešto i izolovala sam se da je ne viđam i ne pravim neprijatne situacije. Od sutra se vraćam. Ja sam se izolovala i sad Ana dolazi kod mene i kaže mi šta se dešava, bilo je svega i mnogo nervoze, komentariše se kako me ona tješi. Izolovala sam se jer nije prirodna situacija, malo sam umorna i treba mi snage više nego ikad.


Izolovala sam se da bih se spremila za sve dane koji me čekaju, neće biti lako. Došla je žena kojoj sam nešto loše napravila, izbor sam njenog bivšeg muža, treba da se suočim. Ja sam zaboravila i kako ona izgleda. Kako god da se postavi prema meni ima pravo na to, nemam pravo bilo šta loše da kažem i bilo šta loše odgovorim i da se brecam. treba da spustim glavu i u situaciji sa njom sam donja. Sa ostalima nemam ništa. Ona je došla da riješi sa mnom i sa Zvezdanom, Zvezdan mi je rekao da ona želi da mi dokaže neke stvari i da me postavi na mjesto, ima pravo i na to. Ja sam klinka, a oni su imali brak od toliko godina. Voljela bih da prvo oni riješe to, sigurno sam da nisam slučajno nisam dospjela i da je bilo nečeg većeg, pa sam dospjela ja - govorila je Anđela.


U kom smjeru misliš da će da se odvjia tvoj i Zvezdanov odnos?

Zajedno smo, nećemo pred Anom da prikazujemo neke stvari, a u izolaciji ćemo imati naše intimnosti. Za sad je tako, zavisi kako će da funkcioniše njegov i Anin odnos, da li će da spuste loptu i pokaje se. Naš odnos zavisi o njihovom odnosu. Sve i da ostanemo zajedno ne bih željela da uživo gleda naše intimnosti. To je monstruozno i bilo bi strašno sve i da ga ne voli i da ga mrzi, proveli su čitav život zajedno. Mnogo će naš odnos da zavisi kad se sve iznese - dodala je ona.


Misliš da bi Zvezdan želio da se miri ili bi to uticalo na njegovu nervozu?

Razmišljam u oba smjera. Biće oni poslati u izolaciju, vraćati se na stare dane i uvijek postoji mogućnost pomirenja. Postoji mogućnost nervoze, raspravljaće se, tamo bude nervozan, pa da raskine sa mnom. Problemi su mu na sve strane, ta dva odnosa u istoj kući će stvarati nervozu. Mislim da je najbolje da spusti loptu. Juče mi je rekao da je izvrijeđao samo, pitala sam kako može posle svega? Treba da ćuti jer smo zaslužili za sve ono što je gledala. Krivci smo 100 posto, on veći jer je muž, ali ni meni ne umanjuje. Trebala sam da razmišljam da je žensko i da meni neko to može sutra da uradi. On dođe iz tako nečeg prenese na mene nervozu, pa i naš odnos krene loše. Sve zavisi od Zvezdana, mora da smiri nervozu. Vjerujem da imaju mnoge stvari koje nisu valjale i nažalost ćemo saznati. Ne volim kad se iznosi prljav veš, ali ide kao tome i žao mi je - rekla je Anđela.


On je sinoć došao kod tebe, legli se, grlili ste se, šta je rekao? Prije toga je rekao, ako je ljubav velika izdržaće.

Nije se ništa promijenilo, ja stvarno mislim to. Izdržaćemo u smislu, prvo mi je rekao da me ne ostavlja, ali da nećemo da bude prisni, ležimo zajedno. Meni je to teško palo, ali razumijem. Uveče je legao, grlili smo se. Danas mi je rekao da je razmišljao, da će naš odnos biti u tom smjeru. Želi da bude pored mene, ali ne na njene oči - dodala je ona.

Šta ćeš raditi u slučaju da si trudna?

U slučaju da sam trudna oboje smo govorili da to želimo, to nije neka tajna. Rekli smo da želimo to, otvoreno smo radili na tome, ništa nije bilo slučajno. U slučaju da stvarno jesam trudna, on ovo da čuje zadavio bi me, ja njega ne obavezujem i to dijete bih zadržala. Ja njega kad vidim sa svim vrlinama i manama želim dijete tog čovjeka, pa makar bila sama. Znam da on želi dijete sa mnom, samo bi mu bilo žao da trudnoća raste u ovom prostoru - odgovorila je Anđela.


Kako si se osjećala kad je Ana ušla i obratila ti se?

Iskreno, šok. Pitala me je dvije-tri stvari, ja od šoka ne znam šta sam ogovorila. Ja ne znam kako žena izgleda, vidim je prvi put, obraća se meni i ja pojma nemam šta je ona meni odgovorila. Ona meni da kaže sve najgore uvrede, pljune ili ošamari, ja sve zaslužujem i sve prihvatam. Ima pravo da kaže sve, da sam najgora, da me pljune, samo neka ne dira nekog mog, ja sve prihvatam. To sam i njemu rekla. On kaže da nije tako, proveli su 15 godina i imaju druge stvari, razumijem, ali ja kad sam kriva sve prihvatam. Nemam opravdanje za to što sam uradila njoj lično. Da li sam srećna, to nije bitno, ona je bila nesrećna dok je gledala. Ja sam srećna, samo kad bih izašla i nastavila kako nam je lijepo u izolaciji. Meni je sa njim prelijepo, pruža mi pažnju, nježan je, divan i posvećen. Ranije me je manje razumio i nije imao tolerancije, sad je i to popravio. Svako ima mane, ali ja sam srećna sa njim - pričala je Đuričićeva.


Da li si se ikad pokajala zbog odnosa?

Pokajala zbog našeg odnosa ne jer nikad nisam imala ovakvog muškarca pored sebe. On je tako šarmantan, fin, posvećen, duhovit, fatalan je za mene. Nema veze što ima 46 godina, on je duhom kao da ima 20 godina. Ne kajem se jer mi je sa njim ljepše 5 minuta, nego pet godina da sam imala dečka. Dao mi je slobodu za neke stvari koje nikad nisam imala i jako sam srećna zbog toga. Opustila sam se, srećna sam, kako ranije nisam znala da budem. Žao mi je što je neko povrijeđen zbog mene sa njegove strane, ali ne mogu da kažem da nisam mogla da biram.l.. Mogla sam da se sklonim, ali nisam. Otkako sam ušla, pogledali smo se i popričali sve je krenulo u ovom smjeru. Ne kajem se, želim dijete sa njim, vidim život sa njim, ali mi je žao žene koja je proživjela pakao - govorila je Đuričićeva.


Kako sutra zamišljaš vaš idealan život?

Mnogo puta smo zamišljali zajedno, svaki dan skoro. Mi otkako smo se muvali imali smo šifre, on mi pokaže broj tri i to je da ćemo imati troje djece. Imali smo šifru bungiš i to je šifra da idemo na more, bungalovi, mjesec dana odmor. Tad smo izokola pričali o nekim parovima kako žive, a mislili smo na nas. Naša želja je da imamo troje djece, tri psa, da živimo u Beogradu, on hoće kuću, a ja stan. On bi opet u "Zadrugu", ja ću svakako za to vrijeme biti trudna. Niti on mene gleda kao prolaznu avanturu, niti ja njega. Znam da on isto želi, svjesno smo to radili i zato i on sam kaže da hoće da vidi jer ga zanima, a ja želim da bude polako, pa da vidimo - pričala je Anđela.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)