x

Želim se.s sa Požgajem, samo da ga uvučem tamo gdje nema kamera: Milijana ispričala svoj uvrnuti plan!

Milijana Bogdanović (21) najkontroverznija takmičarka svih rijalitija u posljednje vrijeme, u "Parove" je ušla kao vjerenica Milojka Božića (74). Međutim, vremenom je Milijana počela da ulazi u emotivni odnos sa političarem Aleksandrom Požgajem koji je strahovito privlači.

Iako ima se*ks sa vremešnim Milojkom, Milijana ipak kuje planove kako da ima odnose i sa Požgajem. A onda je priznala kako veoma teško podnosi Božića:

- Milojko mi je u posljednja 3,4 dana jako iritantan, rekla sam mu to, nervira me. Non-stop mi pominje Požgaja, koji ne želi da razgovara sa mnom. Čekam žurku, on tada malo više popije, ali sam sigurna da će mi se obratiti - rekla je Milijana, koja misli da Požgaj ni sam ne zna šta želi.


- On pravi neke priče, nema pojma šta radi. Ne može da postigne. Mi kad pričamo, mi se mazimo, to nije čudno, to se dešavalo i ranije - izjavila je ona.

Milojko se podvrgao tretmanu Vesne Rivas, a Milijana se složila da je to u redu dok god je njen 53 vjerenik ne nervira. Milojko je u jednom trenutku predložio Milijani da ima se*s sa Požgajem, a evo šta ona kaže o tome:


- Požgaj to ne smije da uradi. Iskreno, ja bih smjela, ali u izolaciji, ili kada bih ga uvukla negdje gdje nema kamera. Ako me pitate da li želim, želim. Kada bi Milojko saznao za to, bili bi sigurno zajedno, ali bi me ubio u mozak. Nisam ni oči otvorila, a on je već izgovorio Požgaj. Ivanija me isto nervira, ali ne obraćam pažnju na nju, kada Požgaj ode kod nje, ja onda ništa ne gledam i ne primjećujem.

Milijana je priznala da ne bi mogla da odluči sa kim će da bude, ali je rekla da bi prije izašla bez nagrade sa Požajem, a da Milojko uzme pare.

- Poslije ćemo ih podijeliti - izjavila je ona kroz smijeh.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.