x

Želite muškarca – usudite se napraviti prvi korak

Sigurno ste se barem jednom zapitale, gdje se svi ti fini momci i džentlmeni kriju, dok vi konstantno nalijećete na pogrešne, međutim, riječ je o tome da se oni uopšte ne kriju, već svakodnevno prolaze pored nas, ali ih mi nažalost ne primjećujemo, zbog sitnih propusta koje sigurno većina pravi.

1. Ne dajete im šansu

Naravno da je važno da imate određene kriterije, kada su muškarci u pitanju, ali u trenucima kada postanete previše izbirljive i ne želite da nekome pružite šansu, zbog sitnice, onda bi ponovo trebalo da preispitate te svoje kriterije, jer možda baš oni stoje na putu vašoj sreći.

2. Skloni ste da idete iz veze u vezu

Nakon raskida, dajte sebi malo vremena da se preispitate i da provjerite šta vam je u vezi bio istinski problem, kako ne biste napravili istu grešku i kako biste priliku dali muškarcu, koji će vas voljeti baš onako kako ste oduvijek željeli. Uostalom, ako vezu ne prebolite kako treba, nećete biti u stanju da se posvetite novom partneru i upoznate ga i zavolite u potpunosti.

3. Ne krećete se dovoljno

Šanse da će vam ljubav vašeg života, tek tako pokucati na vrata su minimalne, zato se ne zatvarajte u kuću, već se što više krećite u društvu, kako biste sebi dali priliku da steknete nova poznanstva i ludo se zaljubite.

4. Odbijate da napravite prvi korak

Iza naizgled stidljivog muškarca, koji nije siguran kako da vam priđe, se možda krije savršeni partner za vas, zato se nemojte ustručavati da napravite prvi korak, kada vas neki muškarac zainteresuje, jer sami ste zaslužni za svoju sreću i zato hrabro krenite ka njoj!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.