x

predivno

Željko i Jovana beskrajno ponosni: Prva fotografija bliznakinja Ane i Srne će vas raznježiti!

Kćerke Jovane i Željka Joksimovića, četvorogodišnje bliznakinje Srna i Ana vode život ispunjen pažnjom i ljubavlju, a roditelji su donijeli važnu odluku, da ih u javnosti neće eksponirati.

Ljubav Jovane i Željka jača je iz dana u dan, jer je riječ o ljubavi koja se dijeljenjem umnožava. Kada su svoja srca poklonili sinu Kosti, njihova radost bila je ogromna, ali kada su se u njihova srca i dom uselile bliznakinje Ana i Srna, sreća je postala kompletn.

Djevojčice koje danas imaju pune četiri godine u dom Joksimovića unijele su radost, smijeh i zabavu, a posebno su očarale svog starijeg brata Kostu.


Ipak, roditelji, čiji uspjeh vrtoglavo raste, a samim tim i interesovanje medija, odlučili su da svoju djecu poštede budnog oka javnosti i da ih medijski ne eksponiraju.

Samim tim, na društvenim mrežama postoji samo jedna, prva fotografija kćerki Željka i Jovane, na kojoj se vidi koliko ih brat Kosta brižno čuva.

Kćerke Jovane i Željka Joksimovića od tada odrastaju daleko od radoznalih pogleda, uživaju u svom bezbrižnom djetinjstvu i ljubavi koju im članovi porodice bezuslovno pružaju.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.