x

Željko je plakao 3 minute, a Zola je vikao da će poludjeti od njega! Isplivala cijela prepiska Miljane i Zoline mame! Evo ko je najviše patio u toj vezi! (FOTO)

Miljana Kulić, koja je raskinula burnu vezu sa Lazarom Čolić Zolom, objavila je sad prepisku sa Lazarovom majkom. Naime, ona je otkrila sve detalje života sa Zolom koji je veoma kratko trajao, a bio je pun brige i problema.

"Od toga što mi vi pišete, nema ništa. Evo kakav je domaćin bio dotični di-džej (u pokušaju). Slučajno sam naišla na prepisku sa njegovom majkom dok smo žijveli zajedno u Nišu", napisala je Miljana kao uvod, a onda priložila i prepisku sa Lazarovom mamom Bosom.

Miljana je zatim otkrila da je Lazar bijesneo zbog malog Željka.

Sinoć se probudio Željko i plakao je tri minuta dok sam mu napravila mlijeko... On je vikao kao lud i rekao da ne može psihički da izdrži, da će poludjeti. Ja mu objašnjavam da mora tako kada je dijete malo. I meni uopšte nije dobro, kunem ti se. Mnogo sam tužna", napisala je Miljana, a onda je mama Bosa ponovo pokušala da popravi situaciju.


"On je onda lud za sve. Ja ću pokušati da pričam kada dođem, strpi se malo ako možeš, a ako ne možeš slobodno mu reci neka ide, sram ga bilo. Nemoj da si mu dala više ni feninga, sram ga bilo", siktala je Lazareva mama.

Ona je kasnije savjetovala Miljanu kako da upregne njenog sina da joj pomogne i kako da se ponaša prema njemu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.