x

Željko Mitrović reagovao iz Barselone i diskvalifikovao Aleksandru: Nasilje nećemo tolerisati u Zadruzi 2!

Vlasnik i direktor televizije "Pink", Željko Mitrović veliki je protivnik nasilja i svaki fizički kontakt u rijalitiju "Zadruga" do sada je bio žestoko kažnjavan. Najnoviji fizički nasrtaj Aleksandre Subotić prema Mini Vrbaški, kažnjen je diskvalifikacijom, a odluku o tome je hitno donio Željko uprkos činjenici da sa porodicom boravi na odmoru u Barseloni.

Kako Republika.rs saznaje od izvora bliskom Mitroviću, on je direktno iz Barselone naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić:

- Željko je odmah reagovao jer ne želi da se nasilje događa i propagira na televiziji Pink. On se odmah oglasio iz Barselone i naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić, i ovakvo ponašanje neće tolerisati u programu koji gledaocima služi za zabavu i opuštanje. Željko je učinio sve da u toku današnjeg dana, najradosnijeg praznika u Srbiji, Božića, zadrugari uživaju u hrani, piću i muzici, ali i u miru koji je Subotićeva narušila zbog čega je najstrože kažnjena - istakao je izvor.


Ovim povodom Veliki šef poslao je pismo:

- Zadrugari, donijeli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra Subotić bude diskvalfikovana. Osim toga što je diskvalifikovana, citiraćemo dio iz ugovora koji je potpisala i Aleksandra i svi ostali: "RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje učesnika, takmičara i samim tim potražuje iznos ugovorne kazne od 50.000 eura ukoliko učesnik, odnosno takmičar namjerno izazove fiizički kontakt da bi bio izbačen iz projekta". Dakle, osim što je diskvalifikovana, Aleksandru ćemo tužiti i potraživati 50.000 eura po osnovu navedenog člana iz ugovora. Napominjemo da zbog diskavlifikacije, Aleksandri ne pripada novčana naknada za dosadašnji boravak u "Zadruzi"- pisalo je u pismu Velikog šefa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.