x

Objasnio zbog čega se nije oglašavao

Željko Obradović poslao poruku navijačima Fenerbahcea

Najtrofejniji europski trener svih vremena Željko Obradović poslao je poruku navijačima kluba na čijoj se klupi trenutačno nalazi, turskog Fenerbahcea.

Legendarni Žoc je u pismu, tj. izjavi pojasnio šta se sve događalo posljednjih mjesec dana i zašto nije prije upriličio medijski istup.

"Nadam se da će vas ova moja objava prije svega sve zateći u dobrom zdravlju, a vas koji ste oboljeli, vama želim što brži oporavak i povratak u normalu" - otpočeo je Obradović i nastavio dalje:

"Razlog što se nisam prije oglašavao je trenutna situacija kroz koju svi skupa prolazimo. Od trenutka kad su prekinute utakmice i treninzi ja sam u konstantnoj komunikaciji s generalnim menadžerom i ostalim čelnicima kluba, kao i s ostatkom stručnog stožera te igračima. Meni je najvažnije da su svi oni skupa sa svojim obiteljima dobro i sigurni. Potpuno sam svjestan koliko je ozbiljna trenutna situacija i razlog zašto sam u bliskom kontaktu sa svima je taj je što želim da svi zajedno procijenimo šta nam je najbolje raditi. Što se tiče moje situacije rado bih naglasio neke stvari. Ja sam trener Fenerbahcea sve do juna 2020. godine i sve što radim u ovoj situaciji radim u interesu svog kluba. Glede produženja ugovora moram naglasiti da nisam pričao ni s kim ni iz svog kluba a kamoli s nekim drugim. Za sada nemam nikakvih ponuda. Također, odavno se već vodim principom da dok sam pod ugovorom s jednim klubom ne pregovaram s drugim. Sve informacije koje su me dovodile u vezu s nekim klubovima osim mog nisu tačne i nazvao bi ih lažnim. Želio bih biti precizan kada govorim o idućoj sezoni. Moj prioritet je ostati prvim trenerom Fenerbahcea i to je moja poruka koju želim da čuju svi naši navijači" - kazao je legendarni Žoc. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.