x

Željko Šašić brutalno opleo po Sonji i Lukasu: Oprostio sam im brak, pare, što su živjeli u mom stanu, ali dijete im ne praštam!

Pjevač Željko Šašić otvorio je dušu i ispričao sve o razvodu sa svojom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Kako je i sam rekao, bila je to velika ljubav, ali se vremenom ugasila.

- Još prije samog razvoda sa raznih strana su dolazile glasine da smo u lošim odnosima a mi tome nismo pridavali značaj. Ali onda smo bili sigurni da nam se razlikuju pogledi na svijet i stavili smo tačku - rekao je Željko.

Nakon razvoda od Šašića, Sonja se udala za Acu Lukasa, koji je do tada bio dobar Željkov drug.

- Nisam osjetio razočarenje već gađenje. Smetalo mi je najviše što su moju kćerku okrenuli u jednom trenutku protiv mene. Oni su živjeli u mom stanu - izjavio je Željko Šašić.

Pjevač je otkrio da je Lukasu i Sonji oprostio sve, ali to što su htjeli da pokvare odnos između njega i kćerke Sofije im nikad ne može oprostiti.


- Ne zamjeram im ni pare, ni to što su oni bili u braku, čak ni to što su živjeli u mom stanu, ali to što su brljali po Sofiji - to im ne opraštam. Najteži period u životu bio mi je kad sam imao prekid komunikacije sa Sofijom, jer nisam čovjek kog materijalne stvari mogu da dotuku. Kad ti neko napravi neku priču koja je malo dublja i meni bitnija, e to mi je odvratno - ispričao je Šašić.

Željko je na kraju ispričao da je danas u dobrim odnosima sa svojom kćerkom.

- Želio sam samo da sa Sofijom provedem što više vremena, da ona ima svoje aktivnosti i da se družimo što više da bi usvojila neke moje sisteme vrijednosti što je bilo jako teško nasuprot ove druge strane, ali dobro ona zna kakav sam ja, ja sam joj otac ima moje krvi, pa ako je nešto od toga ostalo u njoj, a vjerujem da jeste, biće joj korisno - otkrio je Željko u jednoj emisiji.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.