x

Žena Kristijana Golubovića ulazi u Parove? Zavrtjeće vam se u glavi kada čujete koliko novca će dobiti! Jedan uslov će razjariti opasnog momka u zatvoru, a kad izađe na slobodu doživjeće haos!

Ivana Golubović, supruga Kristijana Golubovića, sa kojim ima kćerku, navodno je riješila da uđe u rijaliti. Između "Parova 8" i "Zadruge 3", ona se odlučila za šou u luksuznoj zemunskoj vili.

Golubovićevoj je produkcija zbog toga što je supruga opasnog momka koji je na izdržavanju zatvorske kazne u Zabeli ponudila pozamašnu sumu za učešće.

Naime, sudeći po iznosu koji bi Ivana zaradila ukoliko uđe u rijaliti, i to ogromnih 200.000 eura, vrlo je moguće da će Ivana biti učesnica jer bi tim novcem mogla da obezbijedi kćerku.


- S obzirom na to da su Kristijan i ona u nategnutim odnosima i da je vrlo moguće da će brak okončati čim on izađe iz zatvora, Ivana ozbiljno razmišlja o tome da prihvati ponudu produkcije "Hepija" i uđe u rijaliti jer su joj ponudili čak 200.000 eura, što bi joj mnogo značilo za budućnost. Ona se ionako sama stara o njihovoj kćerkici, tako da joj je kao samohranoj majici nije lako - započinje priču dobro obaviješteni izvor i otkriva detalje pregovora.


- Ivana je namazana iako djeluje da je mirna i povučena, ali to je samo zato što je bila u Kristijanovoj sjenci. Ona je imala dosta uslova za ulazak, ali glavni je bio da joj se omogući da viđa kćerku minimum jednom nedjeljno. Rijetko se odvajala od svoje mezimice, pa joj to najteže pada od svega. Tražila je da ne miješaju Kristijana u njeno učešće i da mu ne dozvole da se javlja telefonskim putem u program kako joj ne bi pravio probleme - navodi izvor.

- Ivana je zauzvrat produkciji rekla da će i te kako imati šta da ispriča u rijalitiju i da ima mnogo toga o Kristijanu što se još ne zna. Ona je, očigledno, riješila i da javnosti otkrije sve, tako da njen motiv nije samo novac. Da li će se oko svih uslova dogovoriti i kako će Kristijan reagovati kada sazna, otkrićemo uskoro.

.

.

.

.


..

.


.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.