x

ne pazi šta priča

Žena mi je lagana, ali majka i ostale žene u kući: Veljko Ražnatović nikad iskreniji, o njegovim riječima će svi brujati!

Mladi bokser Veljko Ražnatović otkrio je da mu teško pada što se zbog korone ne održavaju bokserski mečevi i priznao da mu je žena Bogdana najveća podrška.

- Bio bih presretan kada bi dozvolili da se odigra državno prvenstvo. Moja žena je lagana, ali majka i ostale žene u kući... Žena me prati na mečeve - rekao je Ražnatović.

Veljko je inače kao mali volio da pjeva zajedno sa svojom sestrom Anastasijom, ali nikada nije pomišljao da pođe maminim stopama jer smatra da u boksu može mnogo više da pruži.


- I dan danas volim da pjevam, volim da se uhvatim mikrofona da pjevam kad popijem jednom u godinu dana. Ali nikada nisam imao inspiracije da pravim karijeru od toga, smatram da mogu mnogo više da napravim od ovoga. Ne bih bio srećan i ispunjen, da ne radim ono što radim. Trenirao sam fudbal 7 godina, pa sam počeo drugačije da razmišljam od saigrača, nisam htio više da budem u društvu za koje smatram da nije moje - istakao je Ražnatović. Na samom kraju razgovora Veljko je pričao i o svom sinu Željku i svakodnevnoj radosti koju mu on donosi.

- Glavni razlog sreće mi je u životu i svaki dan imam čast da budem otac jednog djeteta - rekao je Veljko u emisiji "Whatzuuuup" .

.

.

.

.

.

Izvor. Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.