x

Žena mi vjeruje da neću da je prevarim: Aco Pejović otkrio da je iskren prema supruzi!

Folk pjevač Aco Pejović nastupio je prošle nedjelje u jednom prijestoničkom noćnom klubu, a za Srpski telegraf je otkrio da njegova supruga ne strahuje da će je prevariti na nekom od svojih nastupa jer ima povjerenje u njega.

Naime, folker je  rekao da se njegova žena navikla na opis njegovog posla i na obožavateljke koje mu izjavljuju ljubav na svakom koraku, pa zato nikada nije u strahu da će njegova ljepša polovina nešto pogrešno da protumači.


- Moja supruga je navikla na to da ja noću radim i da me salijeću žene na svakom koraku. To mi je u opisu posla, a ona je sa time upoznata otkad me je upoznala. Ona zna s vremena na vrijeme da se našali na moj račun i kaže nešto tipa: "Aco, nemoj tamo da te pipkaju mnogo žene", ali to je, naravno, sve kroz smijeh. Dovoljno smo dugo u braku da poznajemo jedno drugo, tako da tu nikada nemam problema - rekao je folker za naš list. Aca je prokomentarisao i sa kim bi u ovom trenutku od kolega snimio duetsku pjesmu, pa je rekao da bi to opet bila Aleksandra Prijović.


- Da sad treba da snimim odmah duet sa nekim, to bi svakako bila Prija! Nisam stigao puno da slušam ove nove albume mladih kolega, ali jedna je Aleksandra, tu nema sumnje - rekao je Aca kroz osmeh.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.