x

kenan bio pravi domaćin

Žena od sultana prošetala Baščaršijom u društvu muža i ljubavnika iz spota!

Tijana Milentijević prošle godine doživjela je veliki uspjeh u karijeri, nakon što je snimila petominutni spot za pjesmu "Žena od sultana". Sada je, tokom boravka u Sarajevu, iskoristila priliku da spoji sultana, kojeg u mini-filmu tumači Šaran, i ljubavnijka Kenana Tahirovića.

Popularna pjevačica trenutno boravi u Bosni i Hercegovini, gdje ima poslovne obaveze i snimanje nekoliko emisija. U pauzi između poslova Tijana slobodno vrijeme koristi kako bi se odmorila, ali i uživala u čarima Sarajeva i obilasku znamenitosti ovog grada. Naravno, dok je tamo, ona je iskoristila priliku i da se vidi s brojnim prijateljima, između ostalog i sa glavnim glumcem iz njenog spota za pjesmu "Žena od sultana" Kenanom Tahirovićem.


Da sve bude zanimljivije, njima se u šetnji Baščaršijom pridružio i sultan Šaran, glumac iz videa, ali i tvorac samog spota!

Ova popularna trojka šetala se prijestonicom BiH, evocirajući uspomene sa snimanja petominutnog filma koji je postao hit u regionu, i sve vrijeme su bili nasmijani! Znatiželjni prolaznici gledali su ih sa radoznalošću i slikali ih dok su hodali, a oni hrabriji su im i dobacivali šale i pitali ih da li je u planu snimanje još jednog spota.


Tijana je odgovorila Sarajlijama da je sve moguće, pa tako i nastavak pjesme i videa.

Podsjetimo, uspjehu ovog hita znatno je doprinio spot o kome je prošlog ljeta pričao cijeli Balkan. Ovim videom dominiraju scene kriminala, ali i strasti između Tijane u ulozi sultanije i manekena Kenana kao njenog ljubavnika. To je posebno razbijesnilo tvorca pjesme Šarana, koji su našao u ulozi sultana, a koji je sultanijin bračni prestup oprostio, te nije povrijedio Tijaninog ljubavnika.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.