x

evo ko je u pitanju

Žena od sultana smuvala kolegu: Tijana Milentijević zavela pjevača za kojim žene lude, dogovorili se da sakriju sve od javnosti!

Tijana Milentijević od nedavno je u navodnoj vezi s pjevačem iz Bugarske Medijem, čije je puno ime Mehmed Ognjanov Gogov.

Pjevačica koju su do nedavno spajali s Vojažem je već mjesec dana u vezi s pjevačem čiji je Instagram zatrpan laskavim porukama pratiteljki, ali vezu i dalje krije.

"Tijana ne želi da eksponira svoju ljubav s Medijem, iako je odlijepila za njim. Poslije dužeg vremena je srećna u ljubavi. Nije joj problem da svake nedjelje ide kod njega u Sofiju. Kada zbog posla mora da bude u Beogradu, redovno se čuju telefonom i putem video poziva", rekao je neimenovani izvor blizak Tijani i otkrio kako su se upoznali.


"Prije dva mjeseca su imali nastup u Bugarskoj. Tada su se upoznali i odmah su sijevnule varnice. Razmijenili su kontakte i nastavili intenzivno da se dopisuju. Prvo su pričali o saradnji, a onda su prešli na intimnije teme. Medi ju je vrlo brzo pitao je l' ima dečka, on je učinio prvi konkretan korak tako što ju je pozvao da dođe kod njega na vikend u Sofiju. Tijana se nećkala, ali je na kraju odlučila da ode i tada su započeli vezu".


Isti izvor otkriva da je Medi velika zvijezda u Bugarskoj i da njegov menadžerski tim smatra da bi mu se smanjila popularnost kada bi se saznalo da ima djevojku. Zato su se dogovorili da kriju vezu od medija. Ipak, porodici i prijateljima su oboje rekli sve.

"Tijanina porodica je upoznala Medija, ali preko video poziva jer još nije bio u Srbiji. On planira da dođe uskoro i bude gost kod njenih roditelja", kaže izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.