x

hobi

Žene su ludjele za njim, a onda se odao poroku, ugojio 30 kg: Preživio infarkt za volanom, a evo šta sad radi! (Foto)

Pjevač Nemanja Nikolić iz prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“ medijski nije aktivan već nekoliko godina. Previše slobodnog vremena usljed pandemije natjeralo je pjevača da se posveti svojim hobijima.

 On je sa pratiocima na Instagramu podijelio da ima afinitet i ka slikanju.

Folker je nedavno uzeo kičicu i platno i uradio svoju prvu sliku koju je nazvao „Feniks“.


- Još kao dijete sam naučio da slikam, ali to nisam radio nekoliko godina, možda i deceniju. Znate, slikanje mogu da uporedim sa vožnjom bicikla, kad jednom naučiš, teško zaboraviš. Eto, konačno je došlo vrijeme da se vratim svom hobiju i dobro mi ide. Preko dana slikam, noću pjevam - izjavio je Nemanja.

Nenad se posvetio ribolovu, a često se na društvenim mrežama hvali svojim ulovom.


Podsjetimo, Nemanja se tokom godina ugojio čak 30 kilograma, imao je problema sa porocima, učestvovao u rijalitiju Parovi, a prije pet godina doživio je infakrt. Srčani udar je dobio kada je bio za volanom, a s njim su bili supruga Slađana sa djecom.

"Sva sreća pa sam na nogama, odnosno točkovima sve pregurao. Ko zna šta bi bilo da me je u snu uhvatilo. Uglavnom sam mislio da je kraj, ali hvala Bogu, živ sam svojoj djeci i porodici. Liječiću se dok sam živ, nisam ni prvi ni posljednji", rekao je tada Nemanja.

.

.

.

.

.

Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.