x

pakao

Ženi Nenada Aleksića Ša nikad teže: Pogledajte u kakvom su je stanju zatekli i kako se krije od svih!

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, i dalje je utučena i povrijeđena zbog njegove javne prevare sa Tarom Simov, koji su sada i ozvaničili vezu u "Zadruzi".

Ekipa Kurira posjetila je kraj na Novom Beogradu gdje se nalazi salon koji je u zajedničkom vlasništvu repera i Ivane, kako bi pokušali da dobiju njenu izjavu i komentar na aktuelnu situaciju. Ona se nije dugo pojavljivala i sve je djelovalo poprilično normalno, piše Kurir.


Foto: Kurir

Međutim, u jednom trenutku, djevojka iz salona je primijetila ekipu novinara i to javila Ivani. Zbog toga ona nije došla na posao pješice iako živi u neposrednoj blizini, kao što je to činila do sada, već automobilom, koji ju je dovezao do ispred samog ulaza u salon. Nju je dočekao kolega, koji joj je odmah otvorio vrata automobila i zaštitio svojim tijelom, kako je ne bi fotografisali. Aleksićeva je bila vrlo blijeda i ispijena, što se jasno vidjelo, iako se bila zamukaflirala maskom i crnim kačketom. Na  pitanje za komentar, samo je uletjela u salon i više nije izlazila.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.