x

evo kad će svadba

Ženi se Sloba Radanović: Pjevač govorio o proširenju porodice, priznao da će ljubav sa Jelenom krunisati brakom!

Pjevač Sloba Radanović govorio je o aktuelnostima iz svog života.

Na samom početku razgovara osvrnuo na cijelu situaciju sa pandemijom.

- Fino sam se snašao tokom korone, bitno je da imaš nekoga da podijeliš sve ovo. Javnih nastupa ne manjka, radimo dosta, obišli smo gdje god smo bili pozvani, ali to ništa nije do nas. Ja na mojim nastupima dajem 200 posto sebe, volim da nastupam, volim tu energiju koju imam sa publikom, trudim se da svaku emociju dočaram na pravi način i vidim da se to ljudima dopada, valjda radimo nešto kako treba - kaže Sloba u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".


Pričao je i o svojoj vjerenici Jeleni Đuričanin.

- Zdrava, živa, dobro je... Sve je u najboljem redu, da je bolje, ne bi valjalo! Ona se trudila da izbjegne medije, nije ona iz ovog svijeta, ali kad god se pojavimo zajedno, to je neizbježno i normalno da mi imponuje - iskren je Sloba, pa otkriva šta mu trenutno smeta u životu:


- Gdje god se okreneš, nešto nije idealno. Trenutno je to kilaža. Dosta vježbam, svaku vrstu treninga volim, to preferiram i ljudi uglavnom nisu navikli na ovakve pjevače koje izgledaju kao ja. Ne volim alkohol, vodim neki drugačiji život i da nema tog treninga, mislim da bih poludio - kaže pjevač.

Možemo li očekivati da stane na ludi kamen - glasilo je pitanje.


- Pa, možemo. Možemo očekivati da to bude ove godine, mislim da je vrijeme za to, razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavijestićemo vas sve na vrijeme. Ima mnogih kolega koje bih volio da mi zapjevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam, Jovan Perišić, ma biće svega - otkriva premijerno Radanović, pa dodaje:

- Ni mama ne zna ništa konkretno još uvijek, ali ona Jelenu mnogo voli, ne sumnjam da će se oduševiti. Da ona nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo. Nije mi bitno da li će biti dječak ili djevojčica, bitno samo da je živo i zdravo - zaključuje Sloba Radanović.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.