x

Zenica

Zenica: Modna revija za pokrivene žene pod nazivom "Beauty day"!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Salon ljepote “Tajna” u Zenici organizirao je jučer “Beauty day”, za kojim je vladalo ogromno interesovanje o čemu svjedoci podatak da je prisustvovalo čak 14 modela.

Sve one nosile su “Zeina & Zara Abaya” kreacije, a vidno oduševljene, uživale su u šminkanju koje im je omogućio salon “Tajna”.

Pravi dan ljepote, posvećen ženama, krunisan je i prigodnim nagradama koje im je uručila vlasnica salona Ajna Bajrić, vrijednosti 400 KM, koje su, također, fascinirale brojne modele.

Prisutni modeli, koji su imali priliku učestvovati na ovom jedinstvenom događaju u Zenici, poručili su kako je “Beauty day”, kojeg je organizirao Salon ljepote “Tajna”, događaj koji je pomjerio granice kada govorimo o ovakvim dešavanjima u svijetu ljepote, te da željno iščekuju novi susret u “Tajni”.

Konačan ishod šminkanja, ali i neprikosnovene kreacije, prisutni su mogli vidjeti na prigodnoj svečanosti organiziranoj u “Tapasu”, a niko od prisutnih nije bio ravnodušan na konačni rezultat šminkanja ali i jednistvene kreacije.

Kako je to izgledalo na ovom događaju, pogledajte u fotogaleriji.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.