x

Zenica

Zenički tenis klub Euronec održao ligu unutar kluba!

"Ova lijepa priča u našem gradu je počela 2013. godine, kada mi je na pamet palo da prenesem iskustvo iz Njemačke na naše prostore", ističe Harisa Delić.

- "Tamo kad osvane nedjelja u periodu kad se igra liga cijela Njemačka igra tenis, od najmlađeg do najstarijeg. Godinama smo podizali nivo na veću razinu cjelokupne organizacije. Možemo sa ponosom reći da je ovo do sada najbolje realizovana liga unutar našeg kluba EURONEC (koji postoji od 2004 godine)."

- "Imali smo 21 učesnika u 5 kategorija. Najbolji su nagrađeni peharima, a ostali medaljama i diplomama i sjajnom atmosferom.Imali smo i revijalni meč između Jasmina Hadžića i Armina Fejzića u seniorskoj kategoriji, gdje je glavnu nagradu primio naš najhrabriji član kluba naš Vedator na kojeg smo izuzetno ponosni! Izdvajamo pobjednike po kategorijama ; Armin Fejzić (seniori), Tarik Kavazović (juniori do 18.god.),Ena Beća (juniorke do 18.god), Teo Erceg (juniori do 10.god),Amina Alić ( juniorke do 10.god.) i Andrea Matić (djevojčice do 8.godina). U sljedećoj takmičarskoj sezoni na razini države očekujemo dobre nastupe naših takmičara, kao i u budućnosti. "

Prijatelji lige koji su podržali njenu realizaciju su Ze - Do Kanton, Općina Zenica i JP za održavanje sportskih objekata. Jedno VELIKO HVALA za njih u ime kluba.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.