x

Ženu ovog srcelomca ne viđamo često: Pejović zapjevao svojoj Biljani na uho, a zbog onoga što je ona tada uradila ima da puknete!

Aco Pejović uvijek s ponosom ističe koliko uživa u porodičnom životu. Kćerke Marija, Magdalena i Iva kruna su ljubavi duge dvije decenije, a supruga Biljana kraljica je njegovog svijeta.

Na jednoj privatnoj proslavi par je uhvaćen skupa, iako intimne trenutke obično ne iznose u javnost. Dok je Pejović pjevao zajedno sa kolegom Acom Lukasom, Biljana se veselila više od svih, pa i snimala pjevača.


Podsjetimo, Aco i njegova supruga, kao i cijela njihova porodica preživjeli su težak period kada se Biljana skoro mjesec dana borila za život u bolnici nakon što joj je pukla aneurizma, odnosno kada je doživjela izliv krvi u mozak. Pouku koju su svi izvukli iz strašnog događaja je da ništa nije važnije od zdravlja i da bi što više vremena trebalo da posvete jedni drugima.


"Aco je postao još nježniji i još brižniji prema Biljani koja mu je rodila tri predivne kćerke. Pružao joj je i punu podršku da ostvari profesionalne uspjehe i ciljeve koje je sebi zacrtala. Postala je u međuvremenu redovni profesor i doktorirala na ekonomiji prije nedjelju dana", izjavio je svojevremeno dobro obaviješteni izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.