x

karambol

Žestok obračun Matore i Sanje iza kamera: Jovana joj se unijela u facu, vrištale jedna na drugu iz sveg glasa, orio se studio!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su tokom reklama sve vrijeme urlale jedna na drugu, zbog čega se orio studio, a Tomićeva se u jednom trenutku unijela u lice svojoj bivšoj djevojci.

Njih dvije su se u više navrata i sukobile u emisiji, a ono što gledaoci ne znaju jeste da se drama nastavila i tokom pauze za reklamni blok.

- Nisi normalna, bre! Došla si tu, spremila si se za emisiju... - započela je raspravu Matora, dok je Sanja sjedila u studiju i negodovala zbog brojnih škakljivih informacija koje su Matoroj stizale tokom emisije.


- Sa kim si bila na Sorajinom rođendanu? - bila je uporna da sazna Matora, a potom su se dotakli i "afere Norveška", tačnije - sa kim je tamo Sanja bila i šta je radila, prema saznanjima njene bivše djevojke.


- Je li si normalna ti, o čemu ti pričaš?! Ti si, bre, bolesna, djevojko?! Sve i da sam bila, ne bih ti ni rekla! Je li treba da ti ćutim ovdje, ne razumijem?! Ja ništa nisam zgriješila, pogriješila sam jer sam prećutala neke stvari, ali zgriješila ništa nisam - pravdala se Sanja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.