x

brani koleginicu

Žestoka poruka Karleuše svima koji napadaju Milicu: Lažni junaci, vas u Kosovu Polju ne bi bilo!

Pop zvijezda Jelena Karleuša (42) stala je u odbranu koleginice Milice Pavlović (29) zbog pojedinih komentara povom njenog stajlinga u novom spotu, u kojem je, kako je rekla, željela da predstavi Kosovku djevojku kao simbol žene sa Balkana.

Naime, Pavlovićeva je u spotu za pjesmu "Crna jutra" u jednom kadru u narodnoj nošnji i lateks čizmama i rukavicama, na glavi ima krunu, dok joj između nogu leži momak bez majice. Ta scena izazvala je brojne komentare, a bilo je i pojeidnih javnih ličnosti, kao što je bokser Marko Nikolić, koji je osudio postupak mlade pjevačice, kako je napisao, zbog historije i onoga što Kosovka djevojka predstavlja.

Sa druge strane, Jelena je javno podržala Milicu u svojoj ideji koju je predtavila kroz spot, a osvrnula se i na ljude, kako je napisala, šatro patriote koji su negativno komenarisali postupak Pavlovićeve.


- Vidim, sjatila se gomila šatro patriota, kik boksera iz haustora, ološa, propalih fudbalera i ostale bagre, pa muški, po dobrom starom običaju napadaju jednu ženu. Zapamtite moje riječi, najgora srpska bagra je upravo ona koja se krije iza lažnog patriotizma, vjere i skaradnih tetovaža! Preci im se stide tih p...i koji javno napadaju žene! Kosti im se prevrću! - napisala je Jelena i dodala:

- Pa čak i imaginarni lik Kosovke djevojke plače od smijeha, jer na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo, oni bi bili zauzeti makljanjem žena i davanjem intervjua! Milici svaka čast za odličnu pjesmu i spot, za umjetničko izražavanje i simbolizam koji je dirnuo očigledno samo volove kao ubod pčele u d..e!


Inače, bokser Marko Nikolić je na svom Instagram profilu prethodno komentarisao Miličnin spot i Kosovku djevojku 21. vijeka.

Podsjetimo, nakon što je jedna od glavnih tema na mrežama postao Miličin stajlnig u spotu za novu pjesmu, koji su pojedini kritikovali, mlada pjevačica je objasnila šta je željela da prikaže. Njenu objavu prenosimo u cjelosti:


- Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svijetu volim zemlju iz koje potičem, gdje su mi korijeni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogršsno protumačio i doživio kao uvredu. Nije mi to bila namjera.

- Ja volim historiju svoje zemlje i svog naroda, i izuzetno je poštujem. Kao vjernik, najiskrenije vjerujem u dobre ljude, u dobre namjere i dobra djela, i to je ono jedino što se računa u ovom životu! Budite dobri sebi i vašim najmilijima.


- Kada je scena koja je izazvala oprečne reakcije u pitanju, zbog samog teksta pjesme smo željeli da predstavimo ženu koja je simbol Balkana, dok je muškarac koga njeguje muški simbol junaštva. Scena je bukvalno veličanje onoga sto je najbolje i najljepše u našoj historiji. Nevjerovatno je da izazove i trunku prljavih misli. Junakinja pjesme traži ljubav zbog koje se gine, pa je simbol više nego jasan. Posto takvu ljubav ne nalazi, pokazuje šta želi.

- Možda neki od vas nisu najbolje razumjeli pjesmu ili analizirali tekst, ali poruka je izuzetno snažna i u duhu ljudi koji žive na Balkanu..

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.