x

Žestoki momak mekog srca: Mirko Šijan oprostio Bojani afere sa njegovim prijateljima!

Kao bomba odjeknula je vijest s kim je sve bila u vezi svastika Veljka Ražnatovića Bojana Rodić, koja je već dva mjeseca u ljubavi sa Mirkom Šijanom. Na spisku su Stefan Živojinović, Stefan Karić, Kostadin Terzić, kao i izvjesni Dejan Savić, beogradski momak koji živi i radi u inostranstvu. 

Iako je Kurir došao u posjed Bojaninih fotografija sa dečkom Dejanom, s kojim se zabavljala 2017. godine, mnogi su pomislili da će to uništiti njenu vezu sa sinom Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, ali to se nije desilo, već ih je, po svemu sudeći, još više zbližilo. Kako Kurir Stars saznaje, Mirko ništa ne zamjera rođenoj sestri snajke Svetlane Cece Ražnatović. Naprotiv, njihova ljubav je jača od svakog izazova, spekulacija i afera.


Bojana je poznata po tome što voli putovanja, druženja sa žestokim momcima, ali i po radu na pijaci. Bojana i Mirko ludi su jedno za drugim i više se uopšte ne odvajaju, štaviše, Bojana se maltene preselila u Gocinu kuću u Surčinu. Njih dvoje imaju ozbiljne planove za budućnost, a oni su zajedno sa mama Gocom slavili to što je postala tetka, jer je njena sestra Bogdana rodila sina Željka, pa su zajedno od radosti razbijali čaše po kući u Surčinu.


- Ona je sjajna djevojka, tako mila i lijepa, vidi se da voli mog Mirka. Prava je čigrica, kao da sam je ja rodila. Mnogo sam sretna, i sad bih baš voljela da se vjenčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dijete iz poštene i domaćinske kuće. Pa mi smo stvoreni jedni za druge. Mene nikakvi tračevi ne zanimaju. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni, a kad sam je upoznala, vidjela sam da je sve istina. Njenu majku Danijelu sam vidjela kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene video-pozivom i ona mi je mahala, mila neka žena.


- Ako bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim. Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dijete, i vidi se koliko je vrijedna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem. Voljela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga. Jedva čekam da vozam unuče, a hvala bogu, prostora ima koliko voliš - rekla je Goca za Kurir. S druge strane, Bojana ne voli da govori za medije, dok je Mirko bio nedostupan do zaključenja ovog broja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.