x

Zgodna plavuša iz grupe Hurricane šokirala izjavom! Ivana: Mom dečku i meni se sviđa Biković!

Ivana Nikolić, članica grupe Hurricane, gostovala je sa koleginicama Ksenijom Knežević i Sanjom Vučić u emisiji "Amidži šou", gdje je u zanimljivom razgovoru otkrila da joj se dopada naš proslavljeni glumac Miloš Biković.

Gost je bio i Gazda Paja, a odmah se povela priča o trenutno najpopularnijoj domaćoj seriji "Južni vetar", odnosno numeri koju je radio za pomenutu seriju.

Voditelj Ognjen Amidžić upitao je djevojke kojeg bi opasnog momka izabrale iz serije kada bi morale da se odluče, a zgodna Nikolićeva imala je i više nego intrigantan odgovor.

- Meni i mom dečku se dopada Biković - rekla je pjevačica, ali ubrzo je shvatila da je upravo najavila trojku, pa je pokušala da se ispravi:


- Da me ne shvatite pogrešno, ništa u tom smislu, nego Milošev lik u seriji.

Grupa Hurricane, koja je trebalo da nas predstavlja na ovogodišnjem Evrosongu, neće ispuniti svoj san jer je festival usljed pandemije koronavirusa otkazan. Sanja je objasnila da će ove godine Evrovizija biti revijalnog karaktera.

- Iako nećemo otići na Evroviziju, novi koncept Holanđana, kao organizatora ove godine, ipak ima za cilj da ispoštuje sve zemlje koje je trebalo da se pojave na takmičenju, tako da su osmislili zanimljivo veče revijalnog karaktera - objasnila je Vučićeva.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63