x

BEOGRAĐANIN VAŽI ZA NAJZGODNIJEG HIRURGA NA SVIJETU

Zgodni hirurg Vasilije Vujović kaže da se teško nosi s ženskim ponudama!

Svjetski mediji nedavno su ga proglasili najzgodnijim hirurgom na svijetu, no Vasilije Vujović (32), Beograđanin sa specijalizacijom iz estetske hirurgije koji je oduvijek znao da će se baviti baš tom granom hirurgije, kao da i nije oduševljen svime što ide uz to.

Njegov Instagram profil ima čak 200.000 pratitelja, mahom žena, koje uzdišu za njim i otvoreno mu se nude, kao supruge, ljubavnice, prijatelji, pratilje, što god, samo da bi bile u njegovoj blizini, a njemu to, čini se, pomalo smeta.


Teško je reći zanemaruje li ženske uzdahe zato što je inače skroman i ne misli da ih zaslužuje, ili zato što je već oženjen i ima sina, pa se samo kloni nevolje.

Istina, u razgovoru za Daily Mail koji je objavio priču o njemu, ovaj zgodni doktor već je izjavio kako ne voli agresivne djevojke, pa je moguće da mu se ovakvi direktni uleti ne sviđaju, piše 24sata.hr.


"Čovjek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima, a to nije lako", rekao je Vujović.

On tvrdi i kako mu fizički izgled kod suprotnog spola uopće nije presudan, već voli zanimljive i zabavne djevojke koje imaju smisla za humor i lijepe su mu po nekim vlastitim kriterijima, nije teško zaključiti zašto bi se mnoge djevojke bile spremne baciti u njegov zagrljaj.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Radiosarajevo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.