x

hrabro srce

Zgodni Onur Tuna zvijezda nove serije na OBN TV!

Nova premijerna serija u programu OBN-a „Hrabro srce“ izazvala je veliku pozornost u BH javnosti otkako je krenula. Najzaslužniji je zgodni glavni glumac Onur Tuna, ali i nagradna igra koju smo pokrenuli na našim društvenim mrežama.

Glavnu ulogu u seriji „Hrabro srce“ ostvaruje Onur Tuna, jedan od najzgodnijih turskih glumaca poznat po svom magičnom pogledu kojem žene ne mogu odoljeti. On je jedan od omiljienih glumaca za sjajne modne editorijale koje rade turski magazini. Otkako se proslavio na TV-u snimio je desetine naslovnica i editorijala. Posljednji je ovaj za magazin „ReTouch“ kojim je Onur potvrdio svoju titulu jednog od najkarizmatičnijih glumaca u Turskoj. U seriji „Hrabro srce“ pomaže mu i to što igra sebi sličan lik, jer kako je sam izjavio voli se boriti za pravdu i u privatnom životu, kao i Omer.

Onima malobrojnim koji još nisu pogledali ovu seriju skrećemo pozornost da je večeras u je tek treći tjedan emitiranja u tijeku, a samo jednom točnom informacijom iz serije možete osvojiti Iphone 12 u nagradnoj igri na OBN-ovim društvenim mrežama. Iskušajte sreću, jer se isplati gledati „Hrabro srce“!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.