x

Marca otkriva detalje totalnog raskola

Zidane se s jednim igračem Reala niti se pozdravlja niti ga gleda u oči!

Zinedine Zidane je osvajanjem titule prvaka Španije još jednom potvrdio da je izuzetno dobar trener, iako mnogi osporavaju njegovo trenersko znanje.

Iako u medijima često ističe da računa na sve igrače, u praksi to i nije tako. Zidane uopšte nema nikakav kontakt s Garethom Baleom, otkrila je Marca.

Ugledni list piše kako Zidane na Balea ne računa iz ličnih razloga te da neigranje Velšanina nema veze sa profesionalnim odnosom. Njihova veza je pukla i to u potpunosti.

Između odličnog stručnjaka i velike zvijezde uopšte nema dijaloga, niti razmjene riječi, a čak niti pogleda. Jedan drugog maksimalno ignorišu.

Zidaneu se očigledno nije svijdelo Baleovo ponašanje posljednjih sedmica. Iskusni ofanzivac je prošlog ljeta bio blizu odlaska, a ista saga će biti nastavljena i ovog.

Francuz toliko ne podnosi Velšanina da ga uopšte nije uvrstio na listu pozvanih igrača za duel s Manchester Cityjem, dok je npr. u avionu bilo mjesta za suspendovanog Sergija Ramosa.

Baleu su s Realom ostale još dvije godine ugovora. Real nekadašnjeg igrača Tottenhama ne želi tek tako pustiti konkurenciji i za njega želi ogroman novac kojeg niko nije spreman izdvojiti.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.