x

emotivan

Žika Jakšić u suzama zbog pjevačice! Nije mogao da sakrije emociju, pa javno progovorio: Srce moje lijepo, vezan sam za nju!

Žika Jakšić izrazio je želju da Milica Todorović otvori osmi serijal šoua „Nikad nije kasno", pa je ponovo zaplakao - baš kao što je i prije nešto više od deset godina, kada je ova pjevačica doživjela veliki uspjeh.

Ovoga puta, Milica je izvela „Rolling in the deep" koju inače pjeva strana zvijezda Adel, pa i te kako oduševila sve, kao i voditelja programa.

- Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda" kada je imala petnaest godina. Pobijedila je u toj sezoni i kad su je proglašavali za pobjednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao - prisjetio se on i dodao:


- Ponosan sam na tebe, srce moje lijepo!

- Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u cijelom regionu. Moram da kažem iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica pjeva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pjevača ima na ovim prostorima. Milice, ja sam ponosan na tebe, srce moje lijepo - zaključio je Jakšić.

.

.

.

..

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.